Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
24 січня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 січня 2023 року о 18:36

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 24 січня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕКОЦЕР ЕНЕРДЖІ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕКОЦЕР ЕНЕРДЖІ»;

2) ТОВ «ЄС ЕНЕРДЖІ».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГЛОБАЛТРАНСЕНЕРДЖІ».

6. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ІК «ЄБШ ТРЕЙД».

7. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ІК «ЄБШ ТРЕЙД».

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності із зберігання (закачування, відбору) природного газу».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» на 2022 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 24 травня 2022 року № 524».

11. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

3) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

12. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

2) ТОВ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»);

3) КП «ПАВЛОГРАДСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» ПАВЛОГРАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про застосування коефіцієнтів за перевищення річної замовленої потужності об’єкта (об’єктів) споживача природного газу, що здійснює виробництво теплової та електричної енергії, у період дії воєнного стану у 2023 році».

14. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринку електричної енергії в умовах воєнного стану.

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження змін до Програми відповідності акціонерного товариства «Укрзалізниця».

16. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 29 грудня 2022 року № 377).

17. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 06 січня 2023 року № 11).

18. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

19. Про недотримання ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

20. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про недотримання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

22. Про недотримання ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

23. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд актів від 12 січня 2023 року № 22, 25).

24. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд актів від 12 січня 2023 року № 23, 26).

25. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

26. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

27. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО».

28. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

29. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

30. Про розгляд справи про адміністративне правопорушення, вчинене посадовою особою ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

31. Про розгляд справ про адміністративні правопорушення, вчинені посадовою особою ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

32. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 71-р «Про усунення порушень ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ».

33. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 72-р «Про усунення порушень ТОВ «ЕНЕРА СХІД».

34. Про порушення КП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКВОДОЕКОТЕХПРОМ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

35. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 грудня 2022 року № 122-р «Про усунення порушень АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

36. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «КИЇВОБЛГАЗ».

37. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЛЬВІВГАЗ».

38. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ».

39. Про проведення позапланових виїзних перевірок (щодо дотримання ОСР графіків відключень):

1) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) АТ «ДТЕК «ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

40. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання та щодо неподання, несвоєчасного подання, подання недостовірної інформації або необхідності перевірки достовірності такої інформації).

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГУДЗОВКА-СОЛАР-2».

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» з постачання природного газу.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ» з виробництва електричної енергії.

44. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з виробництва теплової енергії.

45. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з виробництва електричної енергії.

46. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

47. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розроблення, затвердження, погодження, схвалення та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

48. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розроблення, затвердження, погодження, схвалення та виконання інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання, що виробляють і постачають теплову енергію за допомогою систем автономного теплопостачання, ліцензування діяльності яких здійснює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

49. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» та ПрАТ «НЕК «УКРЕНЕРГО».

50. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 396».

51. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641».

52. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

53. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux