Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
08 березня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 березня 2024 року о 19:05

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 08 березня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ДТ.ЮА»;

2) ТОВ «КИЇВЦЕМЕНТБУД».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «КАРБО ТРАНС»;

2) ТОВ «ЛТ»;

3) ТОВ «НЕКСТГЕН ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «НСЕ ТРЕЙДІНГ»;

5) ТОВ «ПК «ЗОРЯ ПОДІЛЛЯ»;

6) ТОВ «РЕЗОНАНС ЕНЕРДЖІ»;

7) ТОВ «УКРАЇНСЬКИЙ СТРУМ ТРЕЙД»;

8) ТОВ «УКРЕНЕРГОЕКСПРЕС».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «СМАРТ НЬЮ ЕНЕРДЖІ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «КРОСС ЕНЕРДЖИ».

5. Про внесення змін до постанов НКРЕКП від 07 червня 2019 року № 952 та від 10 листопада 2021 року № 2011 (зміна організаційно-правової форми).

6. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу АТ «УРМ».

7. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЙЕСМЕЙТС».

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики визначення розмірів нормативних та виробничо-технологічних втрат/витрат природного газу при здійсненні розподілу природного газу».

9. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (щодо діяльності з розподілу електричної енергії).

10. Про порушення АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

11. Про порушення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

12. Про порушення ТОВ «ДНІСТРОВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

13. Про порушення ТОВ «СКАЙ СОФТ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

14. Про порушення ТОВ «ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНИК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 вересня 2023 року № 1704 «Про накладення штрафу на ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

16. Про порушення ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

17. Про порушення ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

18. Про недотримання ТОВ «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

19. Про порушення ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

20. Про порушення ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про порушення ТОВ «ТИСАГАЗ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про порушення ТОВ «ТИСАГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

23. Про порушення ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

24. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ».

25. Про порушення АТ «ЕКУ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

26. Про порушення ПРАТ «КИЇВСЬКИЙ КПК» Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

27. Про порушення ПРАТ «КИЇВСЬКИЙ КПК» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

28. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 13 лютого 2024 року № 302.

29. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» постановою НКРЕКП від 06 лютого 2024 року № 263.

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 14 лютого 2023 року № 30-р «Про усунення порушень ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

31. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 31 березня 2023 року № 83-р «Про усунення порушень ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

32. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії (за зверненнями споживачів).

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ» з постачання електричної енергії споживачу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ» з постачання природного газу.

36. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» з постачання електричної енергії споживачу.

37. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» з виробництва електричної енергії.

38. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» з виробництва теплової енергії.

39. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання природного газу.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ» з розподілу природного газу.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

43. Про внесення змін до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2024 рік.

44. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282».

45. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ПП «АЛЬФА-ЕЛЕКТРО-ПЛЮС»;

«Про припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «ПЕРФЕКТ ПАК»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 29 грудня 2023 року № 2652» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ПП «АЛЬФА-ЕЛЕКТРО-ПЛЮС» (СЕС «АЛЬФА-ЕЛЕКТРО-ПЛЮС») та припинення дії «зеленого» тарифу ТОВ «ПЕРФЕКТ ПАК»).

46. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у січні 2024 року.

47. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

48. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

49. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Методики визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux