Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
07 лютого 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 01 лютого 2023 року о 18:39

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 07 лютого 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГЛОРІ ГАЗ»;

2) ТОВ «СПК-ІНВЕСТ 2021».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕКОПРОМЕНЕРГІЯ»;

2) ТОВ «ЛІРА СОЛАР»;

3) ТОВ «ОКТАНТА ПІВІ»;

4) ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРО ТРЕЙД ІН»;

2) ТОВ «ЕНЕРДЖІ СЕПЛАЄР»;

3) ТОВ «СУРТ ЕНЕРДЖІ».

4. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «РІВОТЕКС».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ПРАТ «ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».

7. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

8. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2022 рік:

1) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

9. Про недотримання АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

10. Про недотримання ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

11. Про недотримання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

12. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

13. Про недотримання ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

14. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 17 січня 2023 року № 35).

15. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 17 січня 2023 року № 36).

16. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ВОЛИНЬГАЗ».

18. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ПАТ «НАФТОХІМІК ПРИКАРПАТТЯ».

19. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 24 січня 2023 року № 125 («Про накладення штрафу на АТ «КИЇВОБЛГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання»).

20. Про порушення КП «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

21. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КІРОВОГРАДГАЗ» (щодо перевірки виконання рішення НКРЕКП).

22. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «УКР ГАЗ РЕСУРС» (за зверненням споживача).

23. Про проведення позапланових виїзних перевірок (щодо дотримання ОСР графіків відключень):

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

3) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

6) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

7) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО».

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ».

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про прийняття рішення за результатами розслідування, проведеного на підставі постанови НКРЕКП від 16 серпня 2022 року № 969.

29. Про прийняття рішення за результатами розслідування, проведеного на підставі постанови НКРЕКП від 16 серпня 2022 року № 970.

30. Про внесення зміни до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2023 рік.

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

32. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КП ВО КИЇВРАДИ (КМДА) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» (ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6) на 2023 рік».

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332».

34. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

35. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

36. Продовження розгляду питання про внесення змін до додатків до постанов НКРЕКП від 29 червня 2017 року № 854 та № 855 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «КИЇВГАЗ» та АТ «КИЇВОБЛГАЗ») (перенесено з 31.01.2023).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux