Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
31 січня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 січня 2023 року о 19:12

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 31 січня 2023 року о 13:00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕНЕРГОПРОГРАМ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СОЛАР ЕКСПО».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «МІСЦЕ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ МЕРЕЖІ»;

2) ТОВ «Ореон Енерджі».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СІТІЕНЕРДЖІ».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ЕЛЕКТРОВІТЕКС».

6. Про внесення змін до додатків до постанов НКРЕКП від 29 червня 2017 року № 854 та № 855 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «КИЇВГАЗ» та АТ «КИЇВОБЛГАЗ»).

7. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2023 рік:

1) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

3) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

4) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

5) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

6) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

7) ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

8) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

9) ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»;

10) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО»;

11) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО»;

12) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО».

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 07 червня 2022 року № 562» щодо внесення змін до Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2022 рік.

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік».

10. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 349» (щодо забезпечення операторами систем адресного повідомлення споживачів про перерви електропостачання внаслідок застосування заходів з обмеження споживання).

13. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332» (щодо особливостей діяльності операторів систем розподілу, яким встановлено тарифи на послуги з розподілу електричної енергії на перехідний період, в умовах воєнного стану в Україні).

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження та внесення змін до деяких постанов НКРЕКП».

16. Про прийняття постанов НКРЕКП про включення АТ «ЛУГАНСЬКГАЗ», АТ «ХЕРСОНГАЗ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу.

17. Про недотримання АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

18. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

19. Про недотримання ПП «ГАРАНТ ЕНЕРГО М» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ВІННИЦЯГАЗ».

21. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «УМАНЬГАЗ».

22. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ».

23. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням споживачів).

24. Про проведення позапланових виїзних перевірок (щодо дотримання ОСР графіків відключень):

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

6) ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО».

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГЕЛІОС-ІФ».

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ЛЕ ТРЕЙДІНГ УКРАЇНА».

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ОДЕСАГАЗ-ПОСТАЧАННЯ».

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 16 серпня2022 року № 973».

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

32. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТЗОВ ПВП «УКРЛІСЕКСПОРТ»;

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «АГРОПРОДСЕРВІС ІНВЕСТ»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1959» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТ» (код ЄДРПОУ 32730437) (СЕС «Чемеринці-1», СЕС «Перемишляни-1»), ТОВ «АГРОПРОДСЕРВІС ІНВЕСТ» (1 черга СЕС Тернопільська область (інформація з обмеженим доступом)), ТЗОВ ПВП «УКРЛІСЕКСПОРТ» (СЕС Івано-Франківська обл. (інформація з обмеженим доступом)).

33. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

34. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у грудні 2022 року.

35. Про використання залишку коштів ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ», який виник від економії при здійсненні господарської діяльності гарантованого покупця у 2022 році та внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux