Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
28 грудня буде проведено круглий стіл «Нормативно-правова база НКРЕКП для забезпечення діяльності підприємств комунальної теплоенергетики та водопровідно-каналізаційного господарства. Проблеми та виклики»
Опубліковано 10 грудня 2015 року о 16:14



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ 

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення консультацій з громадськістю – засідання за круглим столом на тему: «Нормативно-правова база НКРЕКП для забезпечення діяльності підприємств комунальної теплоенергетики та водопровідно-каналізаційного господарства. Проблеми та виклики»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проводить консультації з громадськістю – засідання за круглим столом на тему: «Нормативно-правова база НКРЕКП для забезпечення діяльності підприємств комунальної теплоенергетики та водопровідно-каналізаційного господарства. Проблеми та виклики».

 

Пропонуємо розглянути такі питання по даній тематиці:

 

1. Зміни, які внесені в діючу постанову Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги».

 

2. Провести обговорення розроблених:

- проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення»;

- проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)»;

- проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення»;

- проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води»;

- проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання»;

- проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води».

 

Засідання за круглим столом пройде в форматі всебічного обговорення шляхом обміну думками всіх зацікавлених сторін.

 

Зазначене засідання за круглим столом буде проведено 28.12.2015 об 11:00 в приміщенні НКРЕКП за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123.

 

До участі у засіданні запрошуються представники Громадської ради НКРЕКП та всі зацікавлені сторони.

 

Письмові відгуки та пропозиції приймаються до 23.12.2015 на електронні адреси anisimova@nkp.gov.ua, kaplychenko@nkp.gov.ua. 

 

Звертаємо увагу на необхідність попередньої реєстрації для участі у засіданні круглого столу до 24.12.2015, за тел.: (044) 207-19-57 у відповідальних осіб з питань організації заходу: Анісімової Яни Вікторівни та Каплюченко Романа Володимировича, (044) 207-19-45.

 

Результати публічного громадського обговорення (звіт) будуть доведені до відома громадськості шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті НКРЕКП не пізніше, ніж через два тижні після його закінчення.


Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

10.12.2015

 

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux