Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
28 червня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 22 червня 2023 року о 19:17

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 28 червня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «НАЦІОНАЛЬНІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРДЖТРЕЙД КОМПАНІ»;

2) ТОВ «НАЦІОНАЛЬНІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ».

3. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «Є ЕНЕРГІЯ».

4. Про розгляд питання щодо внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 грудня 2022 року № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

5. Про розгляд питання щодо зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ХАРКІВГАЗ».

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» на 2023 рік».

7. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» на 2023 рік».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02.05.2023 № 809».

11. Про прийняття постанов НКРЕКП про внесення змін до постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії (із застосуванням стимулюючого регулювання) для:

1) АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО»;

4) АТ «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО»;

5) АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО».

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифів на послуги з розподілу електричної енергії» (зміни до постанови НКРЕКП від 05.10.2018 № 1175).

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» на 2023 рік».

15. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1943» (щодо встановлення розміру нормативних втрат та виробничо-технологічних витрат природного газу ХАРКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу ХАРКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1945» (щодо затвердження Плану розвитку газорозподільної системи на 2023 – 2032 роки ХАРКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

18. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 27 грудня 2022 року № 1886».

19. Про недотримання АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

20. Про недотримання АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про порушення ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

22. Про недотримання ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

23. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОДЕСАГАЗ».

24. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «КИЇВГАЗ».

25. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «КІРОВОГРАДГАЗ».

26. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ».

27. Про порушення КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

28. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 вересня 2021 року № 1460 «Про застереження ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов зі здійснення функцій гарантованого покупця та здійснення заходів державного регулювання».

29. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 18 листопада 2022 року № 101-р «Про усунення порушень ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

30. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 09 серпня 2022 року № 24-р «Про усунення порушень ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

31. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 09 вересня 2022 року № 59-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».

32. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 62-р «Про усунення порушень ТОВ «САНВІН 13».

33. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1851 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

34. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (щодо виконання рішення НКРЕКП).

35. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями юридичних осіб).

36. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВГАЗ» (за зверненням фізичної особи).

37. Про проведення позапланової виїзної перевірки КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ» (за зверненням фізичних осіб).

38. Про проведення позапланових виїзних перевірок (за результатами моніторингу звітності):

1) ТОВ «ЖИТОМИРГАЗ ЗБУТ»;

2) ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ»;

3) ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ»;

4) ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ»;

5) ТОВ «ЧЕРНІВЦІГАЗ ЗБУТ»;

6) ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ»;

7) ТОВ «ВОЛИНЬГАЗ ЗБУТ»;

8) ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»;

9) ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ»;

10) ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ»;

11) ТОВ «ЛЬВІВГАЗ ЗБУТ»;

12) ТОВ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ».

39. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

40. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРТРАНСГАЗ» з виробництва електричної енергії.

41. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «УКРТРАНСГАЗ» зі зберігання (закачування, відбору) природного газу.

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «НГХП «СІРКА» з розподілу природного газу.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки РОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

44. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 липня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 липня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 липня 2023 року).

45. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у травні 2023 року.

46. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

47. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux