Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
28 березня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 22 березня 2023 року о 18:55

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 28 березня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «УКРГАЗТРЕЙДИНГ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «СЕКУНДА СОЛАР».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ВАЙЕР АЙ КЬЮ»;

2) ТОВ «ЕЛЕТРЕЙД»;

3) ТОВ «КУМИР+».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої КП «СМІЛАКОМУНТЕПЛОЕНЕРГО».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» (внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 жовтня 2022 року № 1310).

6. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії та з виробництва теплової енергії, виданих ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

7. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 27 травня 2020 року № 976 (уточнення місця знаходження об’єкта).

8. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) АТ «ВОЛИНЬГАЗ»;

2) АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ»;

3) АТ «РІВНЕГАЗ»;

4) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ»;

5) АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»;

6) АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ».

9. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 квітня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 квітня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 квітня 2023 року).

10. Про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 01 березня 2023 року № 126).

11. Про недотримання ПРИВАТНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд Акта від 01 березня 2023 року № 127).

12. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРДЖІ 365» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (розгляд Акта планової перевірки від 02 березня 2023 року № 128).

13. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРДЖІ 365» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки від 02 березня 2023 року № 130).

14. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРДЖІ 365».

15. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

16. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ».

17. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ».

18. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ ЗБУТ».

19. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ПОЛІССЯ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 19 червня 2018 року № 497.

20. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 07 березня 2023 року № 420 «Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

21. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 17 грудня 2021 року № 2667 «Про накладення штрафу на ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу та здійснення заходів державного регулювання».

22. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 31 січня 2023 року № 25-р «Про усунення порушень ПРАТ «УМАНЬГАЗ».

23. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 грудня 2022 року № 122-р «Про усунення порушень АТ «ЧЕРКАСИГАЗ».

24. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 141-р «Про усунення порушень ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬMІСЬКГАЗ».

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

26. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання природного газу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки ЛЬВІВСЬКОГО МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

35. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux