Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
26 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 20 вересня 2023 року о 21:05

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 26 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ТОП ТРЕЙДІНГ АГРО».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АГРОІНЖИНІРІНГ-К».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ДП «ШЕПЕТІВКАГАЗ» ПАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ».

4. Про зупинення дії ліцензій, виданих ТОВ «МАЯК ІНВЕСТ ЛТД» на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу та виробництва теплової енергії.

5. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку системи розподілу на 2024 – 2028 роки:

1) АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

3) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО».

6. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи розподілу».

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

8. Про прийняття постанов НКРЕКП про затвердження змін до планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) АТ «РІВНЕГАЗ»;

2) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ»;

3) АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ».

9. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (щодо затвердження змін до Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газосховищ та Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо газосховищ, до яких застосовується режим регульованого доступу).

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 березня 2022 року № 348».

11. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Правил постачання природного газу».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 вересня 2017 року № 1131».

13. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку на 2023 – 2027 роки:

1) КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»;

2) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ».

14. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2023 рік:

1) КП «ІРПІНЬВОДОКАНАЛ»;

2) КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ».

15. Про недотримання АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Про недотримання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

18. Про недотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

19. Про недотримання ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Про порушення ТОВ «ГК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про недотримання ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ДП «ЕВОДА ТРЕЙД» КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

23. Про порушення ТОВ «ЛЬВІВГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

24. Про порушення ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

25. Про порушення ТОВ «ГАЗЕНЕРГО-ТРЕЙД» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

26. Про порушення АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

27. Про порушення ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬГАЗ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

28. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 23 травня 2023 року № 138-р «Про усунення порушень ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ».

29. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з виробництва електричної енергії.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з виробництва теплової енергії.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки КПТМ «ЧЕРКАСИТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» з постачання електричної енергії споживачу.

33. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

34. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу.

35. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії (на підставі постанови НКРЕКП від 24 листопада 2021 року № 2358).

36. Про прийняття рішення за результатами розслідування, проведеного на підставі постанови НКРЕКП від 09 травня 2023 року № 871.

37. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку».

38. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визначення ставки внеску на регулювання на IV квартал 2023 року.

39. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 жовтня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт» (з 01 жовтня 2023 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств» (з 01 жовтня 2023 року).

40. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Методики формування, розрахунку та встановлення тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках».

41. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік».

42. Про перегляд тарифу на здійснення операцій купівлі-продажу на ринку «на добу наперед» та внутрішньодобовому ринку, розрахованого АТ «Оператор ринку» на 2023 рік.

43. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2023 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2022 року № 1941.

44. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

45. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux