Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 листопада 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 листопада 2022 року о 19:28

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 листопада 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ВАМ ЕНЕРДЖИ»;

2) ТОВ «ЕК «ІНСОЛ»;

3) ТОВ «КЕТ»;

4) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ШОП»;

5) ТОВ «ЕНЕРДЖІТРЕНД».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕМА СОЛЮШЕНЗ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГОПРОГРАМ»;

3) ТОВ «ЕНЕРДЖИ ШОП»;

4) ТОВ «КРОКВУД ЛОГІСТИК»;

5) ТОВ «ЛЮМІО СПЕКТР».

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «ЕНЕРГОПРОСПЕКТ».

5. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «СИНАПС ЕЛЕКТРИК».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ОКП «ДОНЕЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО».

7. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм на 2022 рік:

1) АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО»;

2) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

8. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм на 2022 рік:

1) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 – 2026 роки.

10. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП про внесення зміни до Економічних коефіцієнтів прогнозованих технологічних витрат електроенергії електромережами 1 та 2 класів напруги на 2020 рік.

12. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води:

1) КП ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ПОЛТАВАВОДОКАНАЛ»;

2) КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ».

13. Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОКАНАЛ» (м. Запоріжжя) на 2022 рік та внесення змін до постанови НКРЕКП від 18 січня 2022 року № 67.

14. Про підписання Угоди про передачу коштів позики КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ».

15. Про погодження підписання Додаткової угоди до Субкредитного договору в межах проєкту «Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 1».

16. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про затвердження Планів розвитку газорозподільної системи на 2023 – 2032 роки газорозподільних підприємств:

1) ПРАТ «ГАДЯЧГАЗ»;

2) АТ «КИЇВГАЗ»;

3) ВАТ «КІРОВОГРАДГАЗ»;

4) ПРАТ «КОРОСТИШІВГАЗ»;

5) АТ «ЛУБНИГАЗ»;

6) ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ»;

7) ТОВ «ГАЗОВИК»;

8) ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРГ»;

9) ПРАТ «НГХП «СІРКА»;

10) ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС».

17. Про недотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (позапланова невиїзна перевірка).

18. Про недотримання ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про недотримання ПРАТ «РІВНЕАЗОТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Про порушення ПРАТ «РІВНЕАЗОТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

21. Про порушення ДМП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про порушення ДМП «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

23. Про порушення КП «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

24. Про порушення КП «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

25. Про порушення ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

26. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

27. Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням замовника послуги з приєднання).

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з виробництва електричної енергії.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з виробництва теплової енергії.

31. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ».

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «АЗОТ» (м. Черкаси) з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

35. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 18 січня 2022 року № 99 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходів державного регулювання»).

36. Про затвердження Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2023 рік.

37. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на виробництво теплової енергії ТОВ «ЕКОТЕПЛОРЕСУРС».

38. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.

39. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік» (перенесено з 16.11.2022).

40. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2021 року № 2500» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2022 рік (перенесено з 16.11.2022).

41. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Регламенту Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (перенесено з 16.11.2022).



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux