Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
16 лютого відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 10 лютого 2017 року о 18:29



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 16 лютого 2017 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-транслація засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного: 

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

- ТОВ «ВІНД ЕНЕРДЖІ»;

- ТОВ «ДДТ ЕНЕРДЖІ».

 

2. Про переоформлення ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення, виданої КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

3. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності на ринку природного газу».

 

4. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування нафти, нафтопродуктів магістральним трубопроводом».

 

5. Про внесення зміни до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 19 листопада 2015 року № 2812 «Про накладення штрафу на ЛЬВІВСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення».

 

6. Про невиконання ЛЬВІВСЬКИМ МІСЬКИМ КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ» вимог протокольного рішення НКРЕКП № 8 (витяг з протоколу від 16.06.2016 № 29)».

 

7. Про внесення зміни до розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 13 червня 2016 року № 6-р «Про попередження ПАТ «ЛУГАНСЬКГАЗ» щодо необхідності усунення порушення та застереження щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ».

 

8. Про внесення зміни до розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 21 липня 2016 року № 12-р «Про попередження ПАТ «ДОНЕЦЬКОБЛГАЗ» щодо необхідності усунення порушення та застереження щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ та застереження щодо недопущення надалі порушень Закону України «Про комерційний облік природного газу».

 

9. Про внесення зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання, відкритих в установах уповноваженого банку – АТ «Ощадбанк» оптовому постачальнику електричної енергії, енергопостачальним компаніям (ліцензіати НКРЕКП з постачання електричної енергії за регульованим тарифом) та їх структурним підрозділам.

 

10. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 січня 2017 року № 147 «Про алгоритм перерахувань коштів на лютий 2017 року».

 

11. Про розгляд Договору про надання субкредиту в рамках спільного з Кредитною установою для відбудови (KFW) проекту «Реконструкція підстанцій у східній частині України».

 

12. Про розгляд проекту постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про затвердження змін до Порядку формування інвестиційних програм ліцензіатів з передачі та постачання електричної енергії, затвердженого постановою НКРЕ від 13 грудня 2012 року № 1627.

 

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження на січень 2017 року сум коригування платежів ліцензіатів з постачання електроенергії за регульованим тарифом за електричну енергію, куповану на Оптовому ринку електроенергії України».

 

14. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до форми звітності № 4-НКРЕ (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів» та Інструкції щодо заповнення форми звітності № 4-НКРЕ (місячна) «Звітні та розрахункові дані про корисний відпуск електричної енергії за групами та класами споживачів».

 

15. Про узгодження підписання Субкредитного договору підприємства «Нововолинськводоканал» житлово-комунального об'єднання Нововолинської міської ради.

 

16. Про виконання постанови Окружного адміністративного суду міста Києва від 13 квітня 2016 року по справі № 826/594/16, виконавчого листа № 826/594/16, виданого Окружним адміністративним судом міста Києва 21.07.2016 (ВП № 51908540):

1) про розгляд питання щодо внесення змін і доповнень до Кодексу газотранспортної системи в частині визначення прав, обов'язків, правового статусу, порядку діяльності бірж і суб'єктів господарювання, які здійснюють функції центрального контрагента на товарній біржі, і не є постачальниками природного газу в розумінні Закону України «Про ринок природного газу», зокрема передбачивши у Кодексі газотранспортної системи положення про:

- необхідність формування фінансового забезпечення на один і той самий ресурс природного газу тільки одним із замовників послуг транспортування, а саме замовником послу транспортування, який є першою або останньою ланкою ланцюга передачі природного газу;

- центральний контрагент не зобов'язаний формувати фінансове забезпечення послуг балансування;

- центральний контрагент має право надати фінансове забезпечення послуг балансування за рахунок грошових засобів, переданих учасниками біржових торгів в якості гарантійних внесків;

- центральний контрагент не зобов'язаний створювати страховий запас газу;

2)  про розгляд питання про доповнення пункту 3 глави 2 розділу VIII Кодексу газотранспортної системи словами: «Фінансове забезпечення замовником послуг балансування надається тільки із замовником послуг балансування на один об'єм природного газу, що транспортується».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux