Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Кодексу газосховищ, Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу і Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо газосховищ, до яких застосовується режим регульованого доступу
Опубліковано 10 лютого 2017 року о 23:42



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП»

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, оприлюднює проект постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП», що має ознаки регуляторного акта (далі – Проект постанови).

 

Зазначений Проект постанови розроблено з метою удосконалення діючих нормативно-правових актів та забезпечення ефективного функціонування ринку природного газу.

 

Зазначеним Проектом постанови передбачається внесення змін до Кодексу газосховищ, Типового договору зберігання (закачування, відбору) природного газу і Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо газосховищ, до яких застосовується режим регульованого доступу, в частині надання послуг зберігання (закачування, відбору) та розподілу потужності газосховища з метою забезпечення ефективного та максимального використання потужності газосховища, що дозволить оператору газосховищ ефективно реалізовувати послуги зберігання (закачування, відбору) шляхом надання Замовникам потужності газосховища та отримати плановану тарифну виручку за рахунок тарифів. Замовники послуг зберігання (закачування, відбору) природного газу зможуть замовляти послуги зберігання (закачування, відбору), які максимально відповідають їх операційній моделі, не спричиняючи ризики для оператора газосховищ.

 

Проект постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/e9a/5e9/61ae9a5e9322b896006366.pdf.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Pashuk@nerc.gov.ua .

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 13.03.2017 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

10.02.2017


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux