Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
16 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 10 квітня 2024 року о 22:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 16 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЕНЕРГОДІМ ЮА».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГО ТРЕЙД ЕКСПЕРТ»;

2) ТОВ «СРЕ»;

3) ТОВ «РЕР».

3. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданих:

1) ТОВ «ДОНЕЦЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ»;

2) ТОВ «ЦЕНТР МУНІЦИПАЛЬНОГО РОЗВИТКУ».

4. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, з постачання електричної енергії споживачу та з виробництва теплової енергії, виданих КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2».

5. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої:

1) ТОВ «САНБІМ ЛТД»;

2) ТОВ «ФРІ-ЕНЕРДЖИ ГЕНІЧЕСЬК».

6. Про анулювання ліцензій з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ЕКВІЛ ЕНЕРДЖ»;

2) ТОВ «УКРРЕСУРС».

7. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «САН-ЕНЕРГІЯ».

8. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 22 березня 2019 року № 384 (зміна організаційно-правової форми).

9. Про внесення змін до постанов НКРЕКП від 29.06.2017 № 858 та від 26.12.2022 № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» та ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

10. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «СМАРТ ЛАЙТ ЕНЕРДЖІ».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» на 2024 рік.

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Економічних коефіцієнтів прогнозованих технологічних витрат електричної енергії електричними мережами 1 та 2 класів напруги на 2024 рік».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП про підписання Додаткової угоди № 2 до Угоди № 30221/1-20 від 31.12.2020 про заходи щодо забезпечення виконання зобов’язань за кредитом (щодо зміни графіку повернення основної суми кредитних коштів за договором з АТ «Ощадбанк»).

14. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку на 2024 – 2028 роки:

1) КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

2) ДМП ВКГ «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС»;

3) КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

4) КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

5) ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

6) КП «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ);

7) КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

8) РІВНЕНСЬКОГО ОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ»;

9) КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА».

15. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм (інвестиційних проектів) на 2024 рік:

1) КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

2) ДМП ВКГ «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС»;

3) КП «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

4) КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

5) ПрАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

6) КП «ВОДОКАНАЛ» (М. ЗАПОРІЖЖЯ);

7) КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ;

8) РІВНЕНСЬКОГО ОВКП ВКГ «РІВНЕОБЛВОДОКАНАЛ»;

9) КП «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА УЖГОРОДА».

16. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» на 2024 – 2028 роки».

17. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРО-КІРОВОГРАД» на 2024 рік».

18. Про спрямування на потреби Збройних Сил України частини заробітної плати Голови та членів НКРЕКП».

19. Про порушення ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

20. Про порушення ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

21. Про порушення ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу, Ліцензійних умов з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

22. Про недотримання ТОВ «Д.ТРЕЙДІНГ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

23. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу та недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

24. Про недотримання ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

25. Про порушення ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» законодавства у сфері теплопостачання та Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

26. Про недотримання ПРАТ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКГАЗ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

27. Про недотримання ТОВ «ЛЬВІВЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

28. Про порушення ТОВ «ВІННИЦЯГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

29. Про порушення ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

30. Про відстрочення сплати штрафу, накладеного на ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», накладеного відповідно до постанови НКРЕКП від 27 березня 2024 року № 600.

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за зверненнями фізичних осіб).

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» з постачання природного газу.

35. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 04 жовтня 2023 року № 1840).

36. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (на підставі постанови НКРЕКП від 12 грудня 2023 року № 2407).

37. Про внесення зміни до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2024 рік.

38. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДАР ЕНЕРГО»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 29 березня 2024 року № 621» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДАР ЕНЕРГО» (СЕС Одеська обл. (інформація з обмеженим доступом))).

39. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 09 листопада 2023 року № 2099».

40. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Інструкції щодо здійснення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, моніторингу функціонування ринку електричної енергії».

41. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної на період дії в Україні воєнного стану» щодо врегулювання питання формування даних комерційного обліку електричної енергії.

42. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

43. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux