Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюються узагальнені зауваження і пропозиції до проєкту постанови – Методика встановлення плати за приєднання до теплових мереж
Опубліковано 17 листопада 2023 року о 19:41

На засіданні НКРЕКП, що проводилось у формі відкритого слухання 18 жовтня 2023 року, було прийнято рішення щодо схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики встановлення плати за приєднання до теплових мереж».

На виконання вимог частини четвертої статті 15 Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» та відповідно до пункту 3.3 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866, оприлюднюються Узагальнені зауваження та пропозиції до проєкту рішення НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики встановлення плати за приєднання до теплових мереж», які були отримані у період з 19.10.2023 до 12.11.2023 (включно).

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта, та матеріали оприлюднені на офіційному вебсайті НКРЕКП у мережі Інтернет.

Відкрите обговорення (розгляд зауважень та пропозицій) проєкту рішення НКРЕКП відбудеться 23 листопада 2023 року о 14:00 в режимі відеоконференції за допомогою програми Zoom.

Особам, які надали зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту рішення НКРЕКП, за 3 робочі дні до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій) НКРЕКП будуть направлені листи-запрошення щодо проведення відкритого обговорення в режимі відеоконференції.

Інші особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні (розгляді зауважень та пропозицій) проекту рішення НКРЕКП, можуть подати заявки про участь у такому обговоренні до НКРЕКП не пізніше як за 1 робочий день до проведення відкритого обговорення (розгляду зауважень та пропозицій). Для участі у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП заявки приймаються до 14:00 22 листопада 2023 року на електронну адресу: juravlova@nerc.gov.ua.

У повідомленні про бажання взяти участь у відкритому обговоренні проєкту рішення НКРЕКП необхідно обов’язково вказати контактні дані представників, які візьмуть участь в обговоренні, а саме прізвище, ім’я по батькові, посада, контактний номер телефону та електронну адресу, що буде ідентифікатором для відеоконференції.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux