Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, - затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії
Опубліковано 11 квітня 2024 року о 16:15

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії»



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП), оприлюднює проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

Проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії» (далі – Проєкт постанови) розроблено з метою прийняття змін до положень Кодексу комерційного обліку електричної енергії, який затверджено постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 311 (далі – Кодекс), необхідних для виконання НЕК «Укренерго», як адміністратором комерційного обліку, своїх функцій, зокрема щодо розробки, погодження та затвердження на виконання вимог кодексу комерційного обліку нормативних документів адміністратора комерційного обліку (положень, інструкцій, регламентів, методик, порядків, процедур тощо), які врегульовують, зокрема технічні та адміністративні питання використання програмного комплексу Датахаб на ринку електричної енергії.

Проєктом постанови передбачено внесення до Кодексу вимог щодо погодження та затвердження нормативних документів адміністратора комерційного обліку.

Проєкт постанови НКРЕКП, що має ознаки регуляторного акта оприлюднено шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Сім’ї Бродських, 19; e-mail: pechenovska@nerc.gov.ua. Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 22 квітня 2024 року (включно) у письмовому та електронному вигляді (обов’язково).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux