Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії
Опубліковано 23 червня 2022 року о 15:37

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії»

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розробила проєкт постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії» (проєкт постанови), що має ознаки регуляторного акта, який був схвалений 21 червня 2022 року.

З метою скорочення часу на підготовку документів, які додаються здобувачами ліцензії до заяви про отримання ліцензії з виробництва електричної енергії, Управлінням ліцензування розроблено проєкт постанови, яким передбачається, що здобувач ліцензії може не надавати деякі документи, зазначені у пункті 1.6 глави 1 Ліцензійних умов у разі надання ним засвідченої керівником або уповноваженою особою здобувача ліцензії копії документа, що підтверджує право власності на заявлений об’єкт електроенергетики, у якому зазначена інформація про кількість та тип заявлених засобів провадження.

Крім того, пропонується уточнити пункт 1.6 глави 1 Ліцензійних умов щодо надання засвідченої керівником або уповноваженою особою здобувача ліцензії копії документа, що засвідчує готовність заявленого об’єкта електроенергетики (новозбудованого) до експлуатації, виданого відповідно до законодавства у сфері регулювання містобудівної діяльності, його техніко-економічних показників, що є невід’ємною частиною документа, що засвідчує готовність заявленого об’єкта електроенергетики до експлуатації, а також врахувати рішення Окружного адміністративного суду міста Києва від 30 червня 2021 року у справі № 640/7864/21, залишеного без змін згідно з постановою Шостого апеляційного адміністративного суду від 06 грудня 2021 року.

Проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП.

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Antonyk@nerc.gov.ua, Sakivska@nerc.gov.ua.

Зауваження і пропозиції від фізичних, юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 08 липня 2022 року (включно) у письмовому або електронному вигляді.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови надавати в письмовому та/або електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.06.2017 № 866.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux