Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Зміни до деяких постанов НКРЕКП
Опубліковано 13 березня 2023 року о 15:50

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП»

Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), розроблено проєкт постанови «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП» (проєкт постанови).

Проєктом постанови передбачається внести зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641 «Про затвердження нормативно-правових актів, що регулюють діяльність гарантованого покупця та купівлі електричної енергії за «зеленим» тарифом та за аукціонною ціною» та Правил ринку, затверджених постановою НКРЕКП від 14 березня 2018 року № 307 у зв’язку із необхідністю затвердження НКРЕКП послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел, що, в свою чергу, дозволить здійснювати розрахунки за відпущену електричну енергію виробниками за «зеленим» тарифом в повному обсязі, з урахуванням рішення Верховного суду від 08 вересня 2022 року, які також враховують вимоги частини сьомої статті 65 Закону України «Про ринок електричної енергії».

Проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції до Проєкту постанови слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Сім’ї Бродських, 19; e-mail: prykhid@nerc.gov.ua, box@nerc.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 27 березня 2023 року (включно) у письмовому або електронному вигляді.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови надавати в письмовому та/або електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проєктів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30 червня 2017 року № 866.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux