Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641
Опубліковано 12 вересня 2022 року о 19:46

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641»

Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), розроблено проєкт постанови «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641» (проєкт постанови).

Проєктом постанови передбачається внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641, що має на меті, удосконалити правила функціонування балансуючої групи гарантованого покупця в частині коригування формули визначення небалансу електричної енергії, пов’язаного з врегулюванням небалансів електричної енергії продавців та споживачів за «зеленим» тарифом, що входять до балансуючої групи гарантованого покупця, розширять обсяг надання інформації гарантованим покупцем в особистих кабінетах виробників за «зеленим» тарифом, необхідної для розрахунку частки відшкодування вартості врегулювання небалансу також дадуть можливість коректно відображати додатковий прибуток гарантованого покупця у додатку до Акту приймання-передачі наданих послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел, що є додатком до Типового договору про надання послуг із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел.

Проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу, обґрунтуванням та порівняльною таблицею оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП в мережі Інтернет.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: mikhailovsky@nerc.gov.ua , prykhid@nerc.gov.ua , box@nerc.gov.ua .

Зауваження та пропозиції від органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 22 вересня 2022 року (включно) у письмовому або електронному вигляді.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови надавати в письмовому та/або електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30 червня 2017 року № 866.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux