Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, – Методика визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку
Опубліковано 02 вересня 2022 року о 14:47

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Методики визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку»

Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, розроблено проєкт постанови «Про затвердження Методики визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку» (проєкт постанови).

Проєктом постанови передбачається затвердження регуляторного акту, а саме Методики визначення істотного коливання цін та встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед» (РДН), внутрішньодобовому ринку (ВДР) та балансуючому ринку, якою передбачається порядок визначення істотного коливання цін на РДН, ВДР та балансуючому ринку, а також процедуру встановлення граничних цін на РДН, ВДР та балансуючому ринку.

Проєкт постанови, що має ознаки регуляторного акта, разом з аналізом його впливу та обґрунтуванням оприлюднені з метою отримання зауважень та пропозицій шляхом розміщення на офіційному вебсайті НКРЕКП.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови слід надсилати на адресу: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; е-mail: rokhvadze@nerc.gov.ua та box@nerc.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до Проєкту постанови надавати в письмовому та електронному вигляді у форматах doc, docx за формою згідно з додатком 1 до Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою НКРЕКП від 30 червня 2017 року № 866.

Зауваження та пропозиції від органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань та інших заінтересованих осіб приймаються до 12 вересня 2022 року (включно).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux