Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу»
Опубліковано 14 вересня 2022 року о 18:25

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України

 «Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу» 

1. Розробник:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП).

2. Стислий виклад змісту проєкту:

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу» (далі – Проєкт постанови) розроблено НКРЕКП на виконання вимог Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».

Проєктом постанови передбачається внести зміни до Порядку проведення розрахунків за послуги розподілу природного газу в частині доповнення суб’єктів ринку природного газу на поточні рахунки яких перераховуються кошти з поточних рахунків із спеціальним режимом використання операторів газорозподільних систем, що надходять як плата за послуги розподілу природного газу, згідно з нормативами розподілу коштів, затвердженими НКРЕКП, а саме: суб’єктом ринку природного газу, на якого покладаються спеціальні обов’язки з реалізації природного газу операторам газорозподільних систем та постачальником «останньої надії» (щодо періодів постачання з листопада 2021 року по лютий 2022 року).

3. Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта:

Проєкт постанови, порівняльна таблиця до Проєкту постанови та аналіз регуляторного впливу з додатками 1, 2 до Проєкту постанови розміщено на офіційному вебсайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у мережі Інтернет https://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/632/1f2/2fc/6321f22fcac39713268800.zip .

4. Строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від інших органів державної влади, фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 17 жовтня 2022 року (включно) в паперовому або електронному вигляді.

5. Зауваження та пропозиції направляти на адресу:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг: 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19, тел. (044) 204-48-63, email:  chernih@nerc.gov.ua

Державна регуляторна служба України: 01001, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11, тел. 239-76-40, email: inform@drs.gov.ua .


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux