Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється розділ “Різне” порядку денного засідання НКРЕКП 30 червня
Опубліковано 29 червня 2016 року о 17:05



Оприлюднюється розділ другий «Різне» порядку денного засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбудеться 30 червня 2016 року о 14-00 за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Питання порядку денного:

 

Розділ другий. Різне

 

1. Про затвердження Плану розвитку газорозподільної системи на 2016 – 2025 роки для ПАТ «Київгаз».

 

2. Про встановлення (коригування) тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам Комісії.

 

3. Про встановлення (коригування) тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води за категоріями споживачів ліцензіатам Комісії.

 

4. Про схвалення тарифів на теплову енергію для потреб населення ліцензіатам Комісії.

 

5. Про схвалення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для потреб населення та управителів багатоквартирних будинків, що надаються суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг, ліцензіатам Комісії.

 

6. Про затвердження реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої водовід усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на липень 2016 року.

 

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку урахування втрат теплової енергії в теплових мережах у тарифах на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання.

 

8. Про розгляд та схвалення інвестиційних програм ліцензіатам, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних  абр поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання.

 

9. Про врахування при встановленні «зелених» тарифів на електричну енергію з 01 липня 2016 року 2-го пускового комплексу наземної сонячної електростанції ТОВ «С. ЕНЕРДЖІ-ХЕРСОН».

 

10. Про врахування при встановленні «зелених» тарифів на електричну енергію з 01 липня 2016 року ГЕС «Давидівка» ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОІНВЕСТ».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux