Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта – втрата чинності Положення про визначення поточної плати за ліцензії
Опубліковано 09 листопада 2015 року о 14:38



НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 07 лютого 2003 року № 122»

 

Відповідно до статті 14 Закону України «Про ліцензування видів господарської діяльності» (далі – Закон), який набрав чинності 28.06.2015, за видачу ліцензії справляється разова плата в розмірі однієї мінімальної заробітної плати, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати, що діє на день прийняття органом ліцензування рішення про видачу ліцензії, якщо інший розмір плати не встановлений законом.

 

Згідно з пунктом 1 постанови Кабінету Міністрів України від 13.07.1995 № 516 «Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією регулювання електроенергетики ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності», розмір плати за видачу Національною комісією ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності складався з одноразової плати, яка визначається згідно з додатком, і поточної плати. Поточна плата розраховувалась на підставі Положення про визначення поточної плати за ліцензії на здійснення підприємницької діяльності в електро- та теплоенергетиці затвердженого постановою НКРЕ від 07.02.2003 № 122.

 

При цьому, постановою Кабінету Міністрів від 07.10.2015 № 818 «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» визнано такою, що втратила чинність постанову Кабінету Міністрів України від 13.07.1995 № 516 «Про плату за видачу та переоформлення Національною комісією регулювання електроенергетики ліцензій на здійснення певних видів підприємницької діяльності».

 

Таким чином, після набрання чинності Законом та прийняття постанови Кабінету Міністрів України від 07.10.2015 № 818 «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» з метою приведення нормативно – правових актів Комісії у відповідність до вимог чинного законодавства НКРЕКП розроблено проект постанови «Про визнання такою, що втратила чинність, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 07 лютого 2003 року № 122», прийняття зазначеного регуляторного акта забезпечить приведення нормативно-правових актів НКРЕКП у відповідність до вимог чинного законодавства».

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03057, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Protsun@nerc.gov.ua;

 

Державна регуляторна служба України, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail: inform@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл pr_104.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 10.12.2015 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання

у сферах енергетики та комунальних послуг

09.11.2015


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux