Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект регуляторного акта – нова редакція Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж
Опубліковано 17 червня 2015 року о 17:39



 

НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРАХ ЕНЕРГЕТИКИ ТА КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ (НКРЕКП)

 

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – постанови НКРЕКП "Про внесення змін до Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж"

 

Проект постанови НКРЕКП "Про внесення змін до Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж" розроблено Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, відповідно до Закону України "Про електроенергетику", Указу Президента України від 10 вересня 2014 року № 715 "Про затвердження Положення про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" та з метою удосконалення Методики розрахунку плати за приєднання електроустановок до електричних мереж, затвердженої постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 12.02.2013 № 115, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 28.02.2013 за № 339/22871 (далі – Методика), недопущення зловживання суб'єктами господарювання, які надають послуги з приєднання електроустановок до електричних мереж, своїм монопольним становищем та забезпечення рівноправного становища суб'єктів господарювання.

 

Проектом передбачається удосконалення норм Методики, удосконалення процедури визначення плати за приєднання електроустановок до електричних мереж та підняття позиції України в рейтингу сприятливості ділового середовища "Doing Business", який щорічно складає Всесвітній банк (ВБ) та Міжнародна фінансова корпорація (IFC).

 

Додаткові витрати для впровадження запропонованого регуляторного акта не потребуються.

 

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адреси:

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 03680, м. Київ, вул. Смоленська, 19; e-mail: Rusnak@nerc.gov.ua;

 

Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11; e-mail: mail@dkrp.gov.ua.

 

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу оприлюднені шляхом розміщення на офіційному web-сайті НКРЕКП www.nerc.gov.ua в мережі Інтернет. Заархівований файл  pr_59.zip скачати тут.

 

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань приймаються до 20.07.2015 у письмовому та/або електронному вигляді.

 

 

Національна комісія, що здійснює державне

регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг

17.06.2015

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux