Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
18 червня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 18 червня 2015 року о 13:53



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 18 червня 2015 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом:

ТОВ «УМАНЬГАЗ ЗБУТ» (річний обсяг постачання – 62254,006 тис. м3);

ТОВ « ХЕРСОНРЕГІОНГАЗ» (річний обсяг постачання – 318,4 млн м3);

ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ УПРАВЛІННЯ З ПОСТАЧАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ГАЗУ» (річний обсяг постачання – 11,5 млн м3).

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «ЄВРОГАЗРЕСУРС» (річний обсяг постачання – 7 млн м3);

ТОВ «ОІЛГАЗТРЕЙД» (річний обсяг постачання – 1,1 млн м3);

ТОВ «ГАЗЕНЕРГОПРОЕКТ» (річний обсяг постачання – 12 млн м3).

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ПП «ЗАХІДПРОМЕНЕРГО» (встановлена потужність – 0,559 Гкал/год);

ТОВ «УКРТЕПЛО МИКОЛАЇВ» (встановлена потужність – 4,558 Гкал/год);

ТОВ «УКРСПЕЦРЕСУРС-ІНВЕСТ» (встановлена потужність – 0,168 Гкал/год).

 

4. Видати МАЛОМУ ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «МЕРКУРІЙ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з:

- виробництва теплової  енергії  (крім  діяльності  з  виробництва  теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) (річний обсяг виробництва – 368 Гкал);

- постачання теплової енергії (річний обсяг постачання – 368 Гкал).

 

5. Видати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «СЛАВУТСЬКЕ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНЕ ОБ'ЄДНАННЯ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва  теплової  енергії  (крім  діяльності  з  виробництва  теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії) (річний обсяг виробництва – 42,7 тис. Гкал).

 

6. Переоформити ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом:

ТОВ «ЛЕНСТЕР КОМПАНІ»;

ТОВ «МАКСВЕЛ-ТОРГ»;

ТОВ «ФК «АСТЕК-ІНВЕСТ».

 

7. Залишити без розгляду заяву ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СПЕКТРГАЗ» на видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

8. Анулювати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом:

ПАТ «УМАНЬГАЗ»;

ПАТ «ХЕРСОНГАЗ».

 

9. Встановити ТОВ «ЗАХІДТЕПЛОЕНЕРГОІНВЕСТ-ДОЛИНА» тариф на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

10. Врахувати в тарифах на передачу електричної енергії ПАТ «Полтаваобленерго» кошти на повернення поворотної фінансової допомоги, що залучатиметься від ТОВ «Промпостач і К» для здійснення приєднання електроустановок багатоквартирного житлового будинку.

 

11. Схвалити ВАТ «Запоріжжяобленерго» інвестиційну програму з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами та з постачання електричної енергії за регульованим тарифом на 2015 рік.

 

12. Схвалити інвестиційні програми на 2015 рік:

ПАТ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання ім. М.В. Фрунзе»;

ТОВ «Котельні лікарняного комплексу» (м. Харків);

КВП «Комсомольськтеплоенерго»;

ПП «Херсонтеплогенерація».

 

13. Схвалити зміни до інвестиційної програми Міського комунального підприємства «Хмельницьктеплокомуненерго» на 2015 рік.

 

14. Схвалити ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» зміни до інвестиційної програми з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами на 2015 рік.

 

15. Накласти штраф на Державне підприємство «Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії і Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

16. Накласти штраф на Спільне підприємство – Товариство з обмеженою відповідальністю «Світловодськпобут» та зобов’язати усунути порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії.

 

17. Застерегти ПАТ «Черкасигаз» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за регульованим тарифом та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

18. Застерегти Товариство з обмеженою відповідальністю «Рівнетеплоенерго» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії.

 

19. Затвердити Зміни до реєстру нормативів перерахування коштів, що надходять на поточні рахунки із спеціальним режимом використання теплопостачальних і теплогенеруючих організацій як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію, на червень  2015 року, затвердженого постановою НКРЕКП від 29.05.2015 № 1665.

 

20. Внести зміни до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік.

 

21. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 19.03.2015 № 805 «Про затвердження економічних коефіцієнтів нормативних технологічних витрат електроенергії в електричних мережах ліцензіатів з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами І та ІІ класів напруги на ІІ – ІV квартали 2015 року та І квартал 2016 року».

 

22. Прийняти постанови НКРЕКП:

- «Про затвердження Порядку формування тарифів на транспортування аміаку магістральними трубопроводами»;

- «Про затвердження Змін до Плану діяльності Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік».

 

23. Перенести розгляд питань про:

- розгляд справи про адміністративне правопорушення;

- прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку доступу постачальників електричної енергії за нерегульованим тарифом до місцевих (локальних) електричних мереж».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство». 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux