Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови щодо змін до постанови від 31 березня 2015 року № 1171 (встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб'єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг)
Опубліковано 10 жовтня 2017 року о 17:54



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 10 жовтня 2017 року, схвалено проект постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у  сферах енергетики та комунальних послуг, від 31 березня 2015 року № 1171».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 №866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії,  що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 31 березня 2015 року № 1171». 

 

Проект постанови НКРЕКП разом з протоколами відкритих обговорень про схвалення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб'єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг для ліцензіатів НКРЕКП: Комунального комерційного підприємства Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа», Полтавського обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Полтаватеплоенерго», Публічного акціонерного товариства «Центренерго» (Вуглегірська теплова електрична станція), Публічного акціонерного товариства «Центренерго» (Зміївська теплова електрична станція) та обґрунтовуючими матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/61a/ea3/ff2/61aea3ff2a6a0457029681.pdf .

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 8 листопада 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Grabar@nerc.gov.ua , контактна особа: Грабар Людмила Іванівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 31 березня 2015 року № 1171» відбудеться 9 листопада 2017 року за такими адресами:

Комунальне комерційне підприємство Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа»: о 13:00, вул. Гризодубової, буд. 1, в приміщенні ККП ММР «Маріупольтепломережа» (актовий зал), м. Маріуполь;

Полтавське обласне комунальне виробниче підприємство теплового господарства «Полтаватеплоенерго»: 0 10:00, вул. Комарова, 2а, м. Полтава;

Публічне акціонерне товариство «Центренерго» (Вуглегірська теплова електрична станція): о 18:00, Проспект Мира, 3, м. Світлодарськ;

Публічне акціонерне товариство «Центренерго» (Зміївська теплова електрична станція): о 17:00, вул. Ярослава Мудрого, 12, смт. Слобожанське.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 7 листопада 2017 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресами:

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Харківській області, 61037 Харків, вул. Плеханівська, 126/1, 2 поверх, к. 4, e-mail: energo.kh@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua  (ПАТ «Центренерго» (Зміївська ТЕС));

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Полтавській області, 36004 Полтава, бульвар Богдана Хмельницького, 12 А, e-mail: energo.pl@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua  (для ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго»);

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Дніпропетровській області, 49000 Дніпропетровськ, вул. Московська, 17 А, e-mail: energo.dp@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua  (для ККП Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа», ПАТ «Центренерго» (Вуглегірська ТЕС)).

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux