Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Оприлюднюється проект постанови щодо змін до постанови від 30 квітня 2015 року № 1543 (встановлення тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення)
Опубліковано 10 жовтня 2017 року о 17:55



На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 10 жовтня 2017 року, схвалено проект постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 квітня 2015 року № 1543».

 

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 квітня 2015 року № 1543».


Проект постанови НКРЕКП разом з протоколами відкритих обговорень тарифів на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій, інших споживачів (крім населення) для ліцензіатів НКРЕКП: ККП Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа», ПОКПВТГ «Полтаватеплоенерго», ПАТ «Центренерго» (Вуглегірська ТЕС), ПАТ «Центренерго» (Зміївська ТЕС), та обґрунтовуючими матеріалами, необхідними для прийняття рішення, оприлюднюється з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті НКРЕКП в мережі Інтернет http://www.nerc.gov.ua/data/filearch/Proekty/proekty_rishen/2017/proekt_284/proekt_284-10.10.2017.pdf . 

 

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 8 листопада 2017 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, вул. Смоленська 19, м. Київ, 03057; e-mail: Grabar@nerc.gov.ua , контактна особа: Грабар Людмила Іванівна, тел. (044) 207-19-27.

 

Відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 30 квітня 2015 року № 1543» відбудеться 9 листопада 2017 року за такими адресами:

ККП Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа»: о 13:00, вул. Гризодубової, буд. 1, в приміщенні ККП ММР «Маріупольтепломережа» (актовий зал), м. Маріуполь;

ПОКПВТГ «Полтаватеплоенерго»: о 10:00, вул. Комарова, 2а, м. Полтава;

ПАТ «Центренерго» (Вуглегірська ТЕС): о 18:00, Проспект Мира, 3, м. Світлодарськ;

ПАТ «Центренерго» (Зміївська ТЕС): о 17:00, вул. Ярослава Мудрого, 12, смт. Слобожанськ.

 

Заявки для участі у відкритому обговоренні проекту рішення НКРЕКП приймаються до 7 листопада 2017 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресами:

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Дніпропетровській області, 49000 Дніпропетровськ, вул. Московська, 17 А, e-mail: energo.dp@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ККП Маріупольської міської ради «Маріупольтепломережа», ПАТ «Центренерго» (Вуглегірська ТЕС).

Сектор Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Полтавській області, 36004 Полтава, бульвар Богдана Хмельницького, 12 А; e-mail: energo.pl@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ПОКПВТГ «Полтаватеплоенерго»).

Відділ Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Харківській області, вул. Плеханівська, 126/1, 2 поверх, к. 4, м. Харків, 61037; e-mail: energo.kh@newline.net.ua , в копії Grabar@nerc.gov.ua (для ПАТ «Центренерго» (Зміївська ТЕС).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux