Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
Комісія затвердила Процедуру встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення
Опубліковано 15 січня 2015 року о 15:25



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, постановою № 13 сьогодні затвердила Процедуру встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

 

Дана Процедура застосовуватиметься Комісією при встановленні тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).

 

Дія Процедури поширюється на суб’єктів господарювання, які є виконавцями послуг з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), та державне регулювання діяльності яких здійснює НКРЕКП.

 

Процедура визначає єдиний механізм подання документів для встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) та затверджує форми подачі розрахункових матеріалів виконавцями послуг.

 

Розрахунки тарифів виконавець послуг здійснює відповідно до Порядку формування тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, та надає їх до НКРЕКП разом із заявою. Рішення про встановлення тарифів оформлюються постановами НКРЕКП. До рішення про встановлення тарифів додається структура тарифів.

 

Установлення факту нецільового або необґрунтованого використання виконавцем згаданих послуг коштів, передбачених структурою тарифу, є підставою для прийняття Комісією рішення про зміну тарифу або окремої складової частини структури тарифу, крім випадків використання даних коштів на ліквідацію наслідків аварій або дії обставин непереборної сили.

 

Постанову НКРЕКП № 13 надіслано на державну реєстрацію в Міністерство юстиції. Постанова набирає чинності з дня її офіційного опублікування в «Офіційному віснику України».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux