Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
15 січня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 15 січня 2015 року о 11:41



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 15 січня 2014 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ТОВ «КРАМАТОРСЬКТЕПЛОЕНЕРГО» дублікат ліцензії на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами.

 

2. Переоформити ТОВ «АКТІВ-ГАЗ-ТРЕЙД» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом.

 

3. Переоформити ТОВ «ЕНЕРГОТРАНССИСТЕМА». ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

4. Переоформити ПАТ «Донбасенерго» ліцензії на право провадження господарської діяльності з:

- виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії;

- транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами;

-  постачання теплової енергії;

- виробництва електричної енергії;

- постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

5. Залишити без розгляду заяву КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОЗАБЕЗПЕЧЕННЯ .на видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії

 

6. Погодити рішення Ради Оптового ринку електричної енергії України від 24.01.2014 (п. 8.3 протоколу № 15) щодо затвердження змін та доповнень до додатка 10 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України.

 

7. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)».

 

8. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ».

 

9. Внести зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік.

 

10. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти регуляторних актів:

постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України»;

постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку відшкодування збитків енергопостачальних компаній, заподіяних унаслідок постачання електричної енергії за пільговим тарифом споживачам, які здійснили заходи заміщення природного газу електричною енергією, що використовується для опалення та підігріву води»;

Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо переходу до використання альтернативних видів палива та переходу суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері теплопостачання, до стимулюючого регулювання».

 

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux