Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
9 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 03 червня 2021 року о 23:00



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 9 червня 2021 року о 14-00 (уточнено) відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО»;

2) ТОВ «РЕМГАЗОБЛАДНАННЯ»;

3) ТОВ «СМАРТ ПЛАНТС».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕКО ДІМ ПЛЮС»;

2) ТОВ «ЛУРТЦ ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «ПІВДЕНЬ БІО ЕНЕРДЖІ»;

4) ТОВ «СОЛАР СТРІМ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ПП «КМ БУД»;

2) ТОВ «НОВОСВІТ ЕНЕРДЖІ»;

3) ТОВ «ОЕР».

 

4. Про уточнення місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЮРОКЕЙП ЮКРЕЙН І».

 

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ГНП ЕНЕРГО».

 

6. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕНЕРДЖІ ТРЕЙД АЛЬЯНС».

 

7. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ЗАУБЕР ХОЛДІНГС УКРАЇНА».

 

8. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 липня 2017 року № 928 (зміна найменування).

 

9. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 листопада 2020 року № 2175 (зміна найменування).

 

10. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 02 вересня 2020 року № 1653 (зміна найменування).

 

11. Про схвалення рішення, що має ознаки регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

 

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 17 лютого 2021 року № 237» щодо внесення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік.

 

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

14. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2021 рік».

 

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Плану розвитку системи розподілу ПРАТ «КІРОВОГРАДОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

 

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку системи розподілу АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2021 – 2025 роки».

 

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

 

18. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Методики (порядку) формування плати за приєднання до системи передачі та системи розподілу».

 

19. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення на 2021 рік КП «МАРІУПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА».

 

20. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на послуги постачальника «останньої надії» на III квартал 2021 року».

 

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 31.03.2021 № 525» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «СОНЯЧНА ГЕНЕРАЦІЯ» (CЕC Чернігівська обл., м. Прилуки, вул. Київська, 140-Б)).

 

22. Про недотримання ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

23. Про недотримання ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

 

24. Про недотримання АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

 

25. Про порушення АТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

 

26. Про порушення ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

27. Про порушення ТОВ «ПОЛТАВАГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу (позапланова перевірка за зверненням ПОНа).

 

28. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 24.03.2021 № 501 «Про накладення штрафу на ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу».

 

29. Про проведення позапланових виїзних перевірок дотримання вимог Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ЕНЕРГІЯ-1»;

2) ФОП КРЕМСАРЬ НАДІЯ ВОЛОДИМИРІВНА;

3) ФОП ЛЕВЧЕНКО СВІТЛАНА ГРИГОРІВНА;

4) ПРИВАТНА ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «В.С.К»;

5) ТОВ «СОЛАР ЯСКО»;

6) ТОВ «ЖИТОМИРКОМУНСЕРВІС»;

7) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «СОЛАР КАПІТАЛ»;

8) ТОВ «ЄДИНИЙ ЕНЕРГОСТАНДАРТ»;

9) ПП «РОІЛ»;

10) ПП «ПІКЕТ-БУД-ТРАНС»;

11) ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК БЛАГОДАТНИЙ»;

12) ТОВ «ВАТТЕНКРАФТ УКРАЇНА»;

13) ТОВ «ЕНЕРГОГАРАНТ»;

14) ТОВ «ЗАХІДУКРПОСТАЧ»;

15) ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОРЕСУРС».

 

30. Про проведення позапланової виїзної перевірки ДП «ОПЕРАТОР РИНКУ».

 

31. Про проведення позапланової виїзної перевірки ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ».

 

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

 

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки ОКП «МИКОЛАЇВОБЛТЕПЛОЕНЕРГО».

 

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЛЬВІВГАЗ».

 

35. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 14 червня 2018 року № 428».

 

36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про проведення планових перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у III кварталі 2021 року».

 

37. Про внесення змін до алгоритму розподілу коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання операторів систем розподілу та електропостачальників, на яких покладено виконання функцій постачальника універсальних послуг та постачальника «останньої надії».

 

38. Про врегулювання актуальних питань діяльності учасників ринку електричної енергії.

 

39. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

 

40. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку проведення перевірок постачальників послуг комерційного обліку та стану комерційного обліку».

 

41. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про зобов'язання ТОВ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО» припинити порушення нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії».

 

42. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу системи передачі».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux