Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
8 грудня відбудуться громадські слухання «Включення понаднормативних втрат теплової енергії в теплових мережах підприємств теплопостачання до складу тарифу на теплову енергію. Умови включення до тарифів та програми зменшення втрат у мережах»
Опубліковано 22 листопада 2017 року о 14:37



ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення консультацій з громадськістю – громадських слухань на тему: «Включення понаднормативних втрат теплової енергії в теплових мережах підприємств теплопостачання до складу тарифу на теплову енергію. Умови включення до тарифів та програми зменшення втрат у мережах» 

 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, проводить консультації з громадськістю – громадські слухання на тему: «Включення понаднормативних втрат теплової енергії в теплових мережах підприємств теплопостачання до складу тарифу на теплову енергію. Умови включення до тарифів та програми зменшення втрат у мережах».

 

З постановою НКРЕКП від 1 липня 2016 року № 1214, якою визначено механізм урахування втрат теплової енергії в теплових мережах у тарифах на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання при їх формуванні, з метою дієвого стимулювання заходів щодо зменшення втрат теплової енергії в процесі її транспортування тепловими мережами, можна ознайомитись тут.

 

Громадські слухання пройдуть у форматі всебічного обговорення шляхом обміну думками всіх зацікавлених сторін.

 

Публічне громадське обговорення відбудеться 8 грудня 2017 року о 10:00 у приміщенні НКРЕКП за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123.

 

Запрошуються усі бажаючі, а також представники засобів масової інформації.

 

Письмові відгуки та пропозиції приймаються до 5 грудня 2017 року за адресою: 03057 м. Київ, вул. Смоленська, 19 або на електронну адресу: Moroz2@nerc.gov.ua.

 

Консультації з питання, що винесено на публічне громадське обговорення, надає відповідальна особа - Мороз Олександр Миколайович, тел. (044) 207-19-33.

 

Результати публічного громадського обговорення (звіт) будуть доведені до відома громадськості шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті НКРЕКП не пізніше, ніж через два тижні після його закінчення.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux