Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
6 грудня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 грудня 2019 року о 14:05



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 6 грудня 2019 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному вебсайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному вебсайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ЕНЕРДЖІТРАНСТЕРМІНАЛ»;

ТОВ «ЗАУБЕР ХОЛДІНГС УКРАЇНА».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «СОЮЗ НАФТОГАЗ».

 

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГЕПАРД КАРПАТ»;

ТОВ «ГЕПАРД КАРПАТ+»;

ПП «ПРОМЕЛЕКТРОМОНТАЖ»;

ТОВ «СМАРТ СОЛЮШИОН»;

ТОВ «СОЛАР ЕНЕРГОІНВЕСТ»;

ФОП СТЕЛЬМАЩУК В. Д.;

ТОВ «ТЕРСЛАВ»;

ТОВ «ТЕЦЕНЕРГОПОСТАЧ».

 

4. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіатам з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОРЕСУРС»;

ТОВ «СОЛАР ЕКО ПАРК».

 

5. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності) ТОВ «АКСТОН ЕНЕРГІЯ».

 

6. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «ТЕЦЕНЕРГОПОСТАЧ».

 

7. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої КП «УЖКГ».

 

8. Про залишення без розгляду заяви про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ПАТ «ЗАПОРІЖСТАЛЬ».

 

9. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про зміну тарифів на виробництво теплової енергії на 2020 рік для ліцензіатів з виробництва теплової енергії на ТЕЦ та когенераційних установках:

ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ДВ НАФТОГАЗОВИДОБУВНА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «ДТЕК МИРОНІВСЬКА ТЕПЛОВА ЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ»;

ТОВ «ЕНЕРГІЯ І ГАЗ УКРАЇНА»;

МКП «ОДЕСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ № 2»;

КП «МІСЬКТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК ЛТД»;

АТ «ДНІПРОАЗОТ»;

КП ВМР «ВІННИЦЯМІСЬКТЕПЛОЕНЕРГО»;

ПРАТ «ДНІПРОВСЬКИЙ МЕТАЛУРГІЙНИЙ ЗАВОД»;

ВАТ «ЗМК «ЗАПОРІЖСТАЛЬ»;

СП ТОВ  «СВІТЛОВОДСЬКПОБУТ»;

КПТМ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»;

МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»;

ПРАТ «ЛИСИЧАНСЬКА НАФТОВА ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ»;

ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

10. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на теплову енергію за категоріями споживачів ліцензіатам НКРЕКП:

ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО»;

ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА».

 

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ» на 2019 рік».

 

12. Про прийняття постанов НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2019 рік:

ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО»;

ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ»;

АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ».

 

13. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення планів розвитку систем розподілу на 2020 – 2024 роки:

ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

ПРАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

 

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення індивідуальних технологічних нормативів використання питної води ДЕРЖАВНОГО МІЖРАЙОННОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС».

 

15. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ТЕРНОПІЛЬВОДОКАНАЛ» на 2019 рік та внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 жовтня 2019 року № 2159».

 

16. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм на 2020 рік:

КП ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

ПРАТ «ЕНЕРГОРЕСУРСИ»;

ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ»;

КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КП «ЧЕРНІГІВВОДОКАНАЛ» ЧЕРНІГІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про проведення планових перевірок суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, у I кварталі 2020 року». 

 

18. Про визнання такими, що втратили чинність, постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 04 лютого 2013 року № 15 та Національної комісії регулювання електроенергетики від 11 вересня 2006 року № 1182.

 

19. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО».

 

20. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО».

 

21. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО».

 

22. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ».

 

23. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

 

24. Про порушення Ліцензійних умов з виробництва, Ліцензійних умов з транспортування, Ліцензійних умов з постачання теплової енергії КП «ХАРКІВСЬКІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ».

 

25. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «КРИВБАСВОДОКАНАЛ».

 

26. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

27. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ».

 

28. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

29. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення КП «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ».

 

30. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ВІННИЦЯГАЗ» (2 позапланові перевірки відповідно до погоджень Державної регуляторної служби від 07.03.2019 № 1478/0/20-19 та від 14.05.2019 № 3185/0/20-19).

 

31. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ДНІПРОГАЗ» (2 позапланові перевірки відповідно до погоджень Державної регуляторної служби від 07.03.2019 № 1478/0/20-19 та від 14.05.2019  № 3185/0/20-19).

 

32. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «ЛЬВІВГАЗ» (2 позапланові перевірки відповідно до погоджень Державної регуляторної служби від 07.03.2019 № 1478/0/20-19 та від 14.05.2019  № 3185/0/20-19).

 

33. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» (2 позапланові перевірки відповідно до погоджень Державної регуляторної служби від 07.03.2019 № 1478/0/20-19, від 14.05.2019 № 3185/0/20-19).

 

34. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» (позапланова перевірка відповідно до погодження Державної регуляторної служби від 22.08.2019 № 7533/0/20-19).

 

35. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» (позапланова перевірка щодо дотримання вимог пунктів 2 та 3 постанови НКРЕКП від 09.04.2019 № 543).

 

36. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «РІВНЕГАЗ» (планова перевірка).

 

37. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «СУМИГАЗ» (2 позапланові перевірки відповідно до погоджень Державної регуляторної служби від 07.03.2019 № 1478/0/20-19 та від 14.05.2019  № 3185/0/20-19).

 

38. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «СУМИГАЗ» (позапланова перевірка щодо дотримання вимог пунктів 2 та 3 постанови НКРЕКП від 05.04.2019 № 500).

 

39. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ».

 

40. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО».

 

41. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2019 рік.

 

42. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2019 року № 2485».

 

43. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку врегулювання спорів, що виникають між суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

44. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії».

 

45. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку формування тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux