Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
4 вересня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 вересня 2018 року о 14:31



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 4 вересня 2018 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ ТЕПЛО»;

ТОВ «ГАЗОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ ТРЕЙДИНГ».

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

ТОВ «ГІДРОЕНЕРГОРЕСУРС»;

ТОВ «ГІДРОКАСКАД»;

ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

 

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ВЕСТА»;

ТОВ «ДП УКРЕНЕРГОЗБУТ»;

ТОВ «ЕНЕРГОРЕСУРС І КО»;

ТОВ «ПРОФЕНЕРДЖИ»;

ТОВ «РЕММАШРЕСУРС»;

ТОВ «СОНЯЧНИЙ ТЕХНОПАРК ОЛЕШКИ».

 

4. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

 

5. Змінити встановлену потужність електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ».

 

6. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

7. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХЕРСОНОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

8. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОДЕСАОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

9. Застерегти ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕТОВАРИСТВО«ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

10. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та ліцензійних умов з постачання електричної енергії.

 

11. Накласти штраф на ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» за порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 04.09.2018).

 

12. Накласти штраф на ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 04.09.2018).

 

13. Накласти штраф на ПАТ «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 04.09.2018).

 

14. Накласти штраф на АК «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» за порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії, Ліцензійних умов з постачання електричної енергії за регульованим тарифом, Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та Ліцензійних умов з постачання електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 04.09.2018).

 

15. Застерегти ТОВ «Українська енергетична компанія «НАФТОГАЗ КОНТАКТ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

16. Застерегти ТОВ «ІНКОРГАЗ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

17. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕНДЖИ САРАТА» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

 

18. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 11 травня 2017 року № 624».

 

19. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи Оператора газотранспортної системи АТ «УКРТРАНСГАЗ» на 2018 – 2027 роки».

 

20. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Порядку розроблення та подання на затвердження планів розвитку систем розподілу та інвестиційних програм операторів систем розподілу».

 

21. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Порядку погодження будівництва та експлуатації прямої лінії».

 

22. Прийняти постанову НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу та постачання електричної енергії на 2018 рік ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО».

 

23. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу та постачання електричної енергії на 2018 рік ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ».

 

24. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28.12.2017 № 1486» (перегляд тарифів на відпуск електричної енергії та внесення змін до Інвестиційної програми ПрАТ «Укргідроенерго» на 2018 рік).

 

25. Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЄДИНИЙ ЕНЕРГОСТАНДАРТ»;

«Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЄДИНИЙ ЕНЕРГОСТАНДАРТ» (Низівська ГЕС)).

 

26. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «КВІТКА-ЕНЕРДЖІ»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ СОЛАР 1» (СЕС Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт Сергіївка, вул. Транспортна, 3)»;

«Про встановлення надбавки до «зеленого» тарифу за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» (2 пусковий комплекс 2 черги Тузлівської ВЕС)»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 26.06.2018 № 595» (у частині встановлення «зеленого» тарифу та надбавки до «зеленого» тарифу ТОВ «БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ СОЛАР 1» (СЕС Одеська обл., м. Білгород-Дністровський, смт Сергіївка, вул. Транспортна, 3), ТОВ «КВІТКА-ЕНЕРДЖІ» (СЕС Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський р-н, с. Квітки, вул. Орджонікідзе, б. 8/1), ТОВ «ВІТРЯНИЙ ПАРК ПРИЧОРНОМОРСЬКИЙ» (2 пусковий комплекс 2 черги Тузлівської ВЕС)»).

 

27. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на відпуск електричної енергії ПрАТ «Енерготехнології».

 

28. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2017 року № 1492» (зміна тарифів на відпуск електричної та виробництво теплової енергії ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ-НОВА» на 2018 рік).

 

29. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік для:

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОКАНАЛ» М. ЗАПОРІЖЖЯ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГОРЕСУРСИ» М.НІКОПОЛЬ.

 

30. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік для:

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «АУЛЬСЬКИЙ ВОДОВІД»;

МІСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «ДНІПРОВОДОКАНАЛ» ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛУЦЬКВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧЕРНІВЦІВОДОКАНАЛ»;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОКАНАЛ» М. ЗАПОРІЖЖЯ;

КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКВОДОКАНАЛ» СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

 

31. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2018 рік ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»).

 

32. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНФОКС» (ФІЛІЯ «ІНФОКСВОДОКАНАЛ»).

 

33. Встановити індивідуальні технологічні нормативи використання питної води:

КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТ-ВОДА»;

КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА МІСТА ХЕРСОНА».

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux