Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
31 травня відбулося засідання НКРЕКП (продовження засідання НКРЕКП від 30 травня)
Опубліковано 31 травня 2017 року о 11:58



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 31 травня 2017 року відбулося (продовження засідання НКРЕКП від 30 травня) у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

- ТОВ «КОМПАНІЯ «ЮКОС»;

- ТОВ «КУБ-ГАЗ»;

- ТОВ «СКАТ-ТРЕЙД»;

- ТОВ «МЕТАНГАЗ»;

- ПАТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ»;

- ТОВ «ЕКСИМГАЗ»;

- ТОВ «ГАЗІНВЕСТ-ТРЕЙДІНГ».

 

2. Анулювати ліцензію ПАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» на право провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

 

3. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП, що мають ознаки регуляторних актів:

- «Про затвердження Порядку формування тарифів на електричну та теплову енергію, що виробляється на атомних електростанціях»;

- «Про затвердження Порядку формування тарифів на електричну та (або) теплову енергію, що виробляється на теплоелектроцентралях, теплових електростанціях та когенераційних установках»;

- «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України».

 

4. Прийняти постанови НКРЕКП:

- «Про визнання такими, що втратили чинність,  деяких постанов Національної комісії регулювання електроенергетики України та Національної комісії, що здійснює державне  регулювання у сфері комунальних послуг»;

- «Про затвердження Правил організації звітності, що подається суб’єктами господарювання у сферах теплопостачання, централізованого водопостачання та водовідведення  до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг»;

- «Про врахування суми дотаційних сертифікатів при розрахунку оптової ринкової ціни у червні 2017 року;

- «Про затвердження форми звітності № 13-НКРЕКП (річна) «Звіт щодо показників безперервності передачі електричної енергії магістральними мережами» та інструкції щодо  її заповнення».

 

5. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 16 червня  2016 року № 1141 щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення для ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

 

6. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для ОКВП «Дніпро-Кіровоград».

 

7. Затвердити реєстр нормативів перерахування коштів, що надходять як плата за теплову енергію та/або надані комунальні послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води від усіх категорій споживачів та як плата теплопостачальних організацій за вироблену теплогенеруючими організаціями теплову енергію на червень 2017 року.

 

8. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП тарифи ПАТ «Київенерго» на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб населення.

 

9. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП тарифи ПАТ «Київенерго» на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води для потреб населення та послугу з централізованого постачання гарячої води управителів багатоквартирних будинків.

 

10. Встановити ПАТ «Київенерго» тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення).

 

11. Встановити ПАТ «Київенерго» тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб бюджетних установ, релігійних організацій та інших споживачів (крім населення).

 

12. Встановити ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» тарифи на послугу з централізованого постачання гарячої води для потреб населення та управителів багатоквартирних будинків.

 

13. Погодитись з наданням кредитних коштів виробникам електричної енергії у травні 2017 року за рахунок коштів, які ДП «Енергоринок» залучає у АТ «Ощадбанк» (підпункт 6.2 протоколу Ради ОРЕ від 22 травня 2017 року № 11).

 

14. Внести зміни до постанов НКРЕКП від 30 грудня 2015 року № 3247, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 26 липня 2013 року № 1036 та Національної комісії регулювання електроенергетики України від 03 вересня 2008 року № 1052  у зв’язку зі зміною форми власності з ПАТ на ПрАТ деяких ТЕЦ.

 

15. Внести зміни до кошторису ДП «Енергоринок» на 2017 рік.

 

16. Погодитися з рішеннями Ради Оптового ринку електричної енергії України від 22 травня 2017 року (підпункт 6.5 протоколу № 11) щодо затвердження на травень 2017 року додаткових платежів на зменшення платежів виробникам, які працюють за ціновими заявками, за користування додатково отриманими коштами.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux