Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
30 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 24 квітня 2024 року о 19:53

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 30 квітня 2024 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «УКРЕНЕРДЖИСІСТЕМС»;

2) ТОВ «УКРАЇНСЬКА СИЛА ЕНЕРГІЇ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «СТУМ ДЕЛІВЕРІ».

3. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТОВ «ПАНДАС ТРЕЙДІНГ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ВЕЗ».

5. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданих:

1) ПРАТ «РМС «ОЛЕКСАНДРІЙСЬКА»;

2) ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ - ПІДПРИЄМЦЮ ЛЕВЧЕНКО СВІТЛАНІ ГРИГОРІВНІ.

6. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ЄВРОЕНЕРГОТРЕЙД»;

2) ТОВ «МГК»;

3) ТОВ «ТАНДЕМ 2006».

7. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданих:

1) ТОВ «ДОБРОБУТНАФТОГАЗ»;

2) ТОВ «ЕНЕРГО РІТЕЙЛ».

8. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ПРАТ «КИЇВСЬКИЙ КПК».

9. Про анулювання ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії, виданих:

1) ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ-НОВА»;

2) ПРАТ «КИЇВСЬКИЙ КПК».

10. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕНЕРГО РІТЕЙЛ».

11. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 18 жовтня 2023 року № 1901 (зміна найменування).

12. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 07 червня 2019 року № 990 (уточнення назви та місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

13. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 14 квітня 2021 року № 662 (уточнення назви та місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

14. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії КП БМР «БЦТМ».

15. Про розгляд питання щодо реєстрації учасників оптового енергетичного ринку.

16. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (щодо зміни назви ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»).

18. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АЗОТ» (М. ЧЕРКАСИ) на 2024 – 2028 роки».

19. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми (інвестиційного проекту) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АЗОТ» (М. ЧЕРКАСИ) на 2024 рік».

20. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП щодо схвалення змін до Плану розвитку КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки та внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1139.

21. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП щодо схвалення змін до Інвестиційної програми КП «ХАРКІВВОДОКАНАЛ» на 2023 рік та внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 червня 2023 року № 1140.

22. Про погодження підписання Договору про субкредитування та передачу гранту в межах проєкту «Проект муніципального водного господарства м. Чернівці, стадія 2».

23. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії» (зміни до постанови НКРЕКП від 22.04.2019 № 585).

24. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку формування тарифу на послуги з диспетчерського (оперативно-технологічного) управління» (зміни до постанови НКРЕКП від 22.04.2019 № 586).

25. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2023 року № 2341» (щодо зміни назви ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на АТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»).

26. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» та НЕК «УКРЕНЕРГО».

27. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження проєкту пропозицій зі збільшення потужності газотранспортної системи у точці входу на міждержавному з’єднанні з Польщею».

28. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження проєкту пропозицій зі збільшення потужності газотранспортної системи у точках входу/виходу на міждержавному з’єднанні з Республікою Молдова».

29. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про погодження проєкту пропозицій зі збільшення потужності газотранспортної системи у точці входу на міждержавному з’єднанні з Румунією».

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 29 березня 2022 року № 355» (щодо спрощення процедури приєднання до газорозподільних систем газотурбінних або газопоршневих установок).

31. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики визначення та розрахунку тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу щодо газосховищ, до яких застосовується режим регульованого доступу».

32. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 червня 2022 року № 656» (внесення змін до постанови «Про встановлення тарифів на послуги зберігання (закачування, відбору) природного газу в підземних сховищах газу АТ«УКРТРАНСГАЗ» в частині зміни назви продуктів).

33. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення розгляду спору між ДПЗД «УКРІНТЕРЕНЕРГО» та АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО».

34. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про погодження змін до Програми відповідності ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ДТЕК ДОНЕЦЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності ПРАТ «ДТЕК ПЕМ-ЕНЕРГОВУГІЛЛЯ»;

«Про погодження змін до Програми відповідності АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО».

35. Про недотримання АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу (щодо діяльності з розподілу природного газу).

36. Про недотримання ТОВ «ЧЕРКАСИГАЗ ЗБУТ» нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку природного газу, та порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

37. Про розстрочення сплати штрафу, накладеного на АТ «КИЇВГАЗ» постановою НКРЕКП від 10 квітня 2024 року № 678.

38. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 22 березня 2023 року № 63-р («Про усунення порушень ТОВ «ПРИРОДНІ ЕНЕРГОДЖЕРЕЛА»).

39. Про внесення змін до розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 184-р («Про усунення порушень ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО»).

40. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 06 лютого 2024 року № 30-р).

41. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (щодо виконання розпорядження НКРЕКП від 26 вересня 2023 року № 262-р).

42. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

43. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

44. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

45. Про збільшення строку проведення планової перевірки НЕК «УКРЕНЕРГО» з передачі електричної енергії.

46. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ШЕПЕТІВКАГАЗ» з розподілу природного газу.

47. Про початок розслідувань зловживань на оптовому енергетичному ринку за повідомленнями НЕК «УКРЕНЕРГО».

48. Про відмову від проведення розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку щодо ТОВ «ПАУЕР ДЕВЕЛОПМЕНТ».

49. Про відмову від проведення розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку щодо ТОВ «НІКО СОЛАР».

50. Про відмову від проведення розслідування зловживань на оптовому енергетичному ринку щодо ТОВ «ІНТЕЛКОМ».

51. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про граничні ціни на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

52. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

53. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2024 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 грудня 2023 року № 2615.

54. Про внесення змін до деяких постанов НКРЕКП у частині затвердження/коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

55. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux