Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
29 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 вересня 2023 року о 19:27

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 29 вересня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 грудня 2022 року № 1839 (уточнення території провадження господарської діяльності з розподілу природного газу ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

2. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ВІННИЦЯГАЗ».

3. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ДНІПРОПЕТРОВСЬКГАЗ».

4. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКГАЗ».

5. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «МИКОЛАЇВГАЗ».

6. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «СУМИГАЗ».

7. Про зупинення дії ліцензії з розподілу природного газу, виданої АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ».

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1943» (щодо встановлення розміру нормативних втрат та виробничо-технологічних витрат природного газу ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКІЙ ФІЛІЇ, СУМСЬКІЙ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1944» (щодо встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу ВІННИЦЬКІЙ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКІЙ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКІЙ ФІЛІЇ, СУМСЬКІЙ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2022 року № 1945» (щодо затвердження Планів розвитку газорозподільних систем на 2023 – 2032 роки ВІННИЦЬКОЇ ФІЛІЇ, ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ФІЛІЇ, ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ, МИКОЛАЇВСЬКОЇ ФІЛІЇ, СУМСЬКОЇ ФІЛІЇ та ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ФІЛІЇ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»).

11. Про прийняття постанов НКРЕКП про визнання такими, що втратили чинність, постанов НКРЕКП від 27 грудня 2022 року №№ 1857, 1861, 1866, 1877, 1881, 1889.

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Методики визначення розмірів нормативних та виробничо-технологічних втрат/витрат природного газу при здійсненні розподілу природного газу».

13. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Кодексу газотранспортної системи».

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 березня 2023 року № 557».

15. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про недотримання ТОВ «ГІЛЬДЕНДОРФ ЕНЕРДЖИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

17. Про недотримання ПРАТ «БОЛГРАД СОЛАР» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

18. Про недотримання ТЗОВ «ЛІГА» ЛТД вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

19. Про недотримання ДМП «ІФТКЕ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

20. Про порушення ДМП «ІФТКЕ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

21. Про недотримання МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про порушення МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

23. Про порушення ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

24. Про недотримання ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

25. Про порушення ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

26. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 12 липня 2023 року № 185-р («Про усунення порушень АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО»).

27. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» (за зверненням Замовника послуги з приєднання).

28. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «РІВНЕОБЛЕНЕРГО» (за зверненням Замовника послуги з приєднання).

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ОПЕРАТОР РИНКУ» зі здійснення функцій оператора ринку.

30. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Порядку (методики) визначення розміру штрафів, які накладаються Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux