Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
27 липня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 27 липня 2018 року о 17:03



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 27 липня 2018 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ДОМЕЙЛ ТРЕЙД»;

ТОВ «ІНКОРПОРЕЙТЕД ПЛЮС».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

АТ «КТЦ»;

ТОВ «ОЛЕШКІВСЬКА СЕС».

 

3. Видати КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» ліцензію на право провадження господарської діяльності з перероблення побутових відходів.

 

4. Переоформити ТОВ «ТС ЕНЕРГО» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії на безстрокову.

 

5. Відмовити ТОВ «ІНТЕЛДІМ» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії.

 

6. Анулювати ТОВ «ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

 

7. Накласти штраф на АТ «УКРТРАНСГАЗ» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного газу (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах до засідання НКРЕКП за 27.07.2018).

 

8. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОБУДТЕХНОЛОГІЇ» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

 

9. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОБУДТЕХНОЛОГІЇ щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та у термін до 15.08.2018 надати до НКРЕКП звіти за формою № 1-НКРЕ (місячна) «Звіт про використання палива ліцензіатом з виробництва електричної та теплової енергії» за період з липня по грудень 2015 року, за грудень 2016 року, і з січня по липень 2017 року, а також за формою № 6-НКРЕ-енерговиробництво (квартальна) «Звіт про ліцензовану діяльність суб’єктів господарювання з виробництва електричної та теплової енергії» за І квартал 2016 року, І і ІІ квартали 2017 року.

 

10. Взяти до відома про наявність порушень ліцензійних умов з розподілу електричної енергії і ліцензійних умов з постачання електричної енергії для ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «СЕВАСТОПОЛЬЕНЕРГО».

 

11. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЮКРЕЙНІАН ШУГАР КОМПАНІ» щодо недопущення надалі порушень ліцензійних умов з виробництва електричної енергії та зобов’язати у термін до 15 серпня 2018 року надати до НКРЕКП звітність за формою № 1-НКРЕ (місячна) «Звіт про використання палива ліцензіатом з виробництва електричної та теплової енергії» за жовтень – грудень 2014 року, за формою № 6-НКРЕ-енерговиробництво (квартальна) «Звіт про ліцензовану діяльність суб’єктів господарювання з виробництва електричної та теплової енергії» за ІV квартал 2014 року і ІІ квартал 2017 року, а також фінансову звітність за ІV квартал 2014 року та І – ІV квартали 2015 року.

 

12. Застерегти ДП «МОЛТЕКС НАФТА І ГАЗ» Компанії «МОЛТЕКС БІЗНЕС» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

13. Застерегти ТОВ «ЕКОТЕХНОІНВЕСТ» щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

 

14. Провести позапланові перевірки:

КП «ЖИТОМИРВОДОКАНАЛ» ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ;

ПАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ».

 

15. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти рішень, що мають ознаки регуляторних актів, – постанов НКРЕКП:

«Про затвердження Змін до Кодексу газотранспортної системи»;

«Про затвердження алгоритму перерахування коштів з поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників»;

«Про затвердження Порядку опублікування інформації про частку кожного джерела енергії, яке було використане для виробництва електричної енергії, та вплив на навколишнє природне середовище, спричинений виробництвом електричної енергії».

 

16. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проекти постанов НКРЕКП:

«Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ПрАТ «Теплогенерація»;

«Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28.12.2017 № 1492» (зміна тарифів на відпуск електричної та теплової енергії ДП «Калуська ТЕЦ-НОВА» на 2018 рік).

 

17. Погодитись з рішеннями Ради ОРЕ від 20 липня 2018 року (підпункти 2.1 та 2.5 пункту 2 протоколу № 12) щодо залучення ДП «Енергоринок» кредитних коштів 27 липня 2018 року для подальшого перерахуванням цих коштів виробникам електричної енергії як оплату товарної продукції серпня – листопада 2018 року у сумі 1 080 734 000 грн.

 

18. Внести зміни до постанови НКРЕКП від 07.11.2017 № 1360 (щодо внесення змін до кошторису ДП «Енергоринок» на 2018 рік).

 

19. Перенести на 31 липня розгляд питання про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 грудня 2017 року № 1495» щодо схвалення змін до Інвестиційної програми ТОВ «ШП «Харківенергоремонт» на 2018 рік.

 

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному веб-сайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux