Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
26 липня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 20 липня 2022 року о 18:29

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 26 липня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «А-ТРЕЙДИНГ»;

ТОВ «БРАЄЛС»;

ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТГРУП»;

ТОВ «ЕНЕРГОЦЕНТР ПЛЮС»;

ТОВ «ЦЕРСАНІТ МІНЕРАЛЗ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЗАХІД ТЕХНОЛОДЖІ ГРУП».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ГАЗЕНЕРГО-ТРЕЙД»;

НВП ТОВ «ЕЛЕКТРОТЕХСЕРВІС».

ТОВ «ЕНЕРГОІНВЕСТГРУП».

ТОВ «ЦЕРСАНІТ МІНЕРАЛЗ».

4. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ІТЕКО».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕК ЕНСТРУМ».

6. Про врегулювання невідкладних питань господарської діяльності ліцензіатів в умовах воєнного стану.

7. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 грудня 2021 року № 2504» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ДП «РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРИЧНІ МЕРЕЖІ» на 2022 рік.

8. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

9. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

10. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352 щодо особливостей приєднання об’єктів для тимчасового розміщення переміщених (евакуйованих) осіб з метою їх тимчасового проживання (модульних містечок).

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Тимчасового порядку дій операторів систем розподілу з відновлення електропостачання населених пунктів, знеструмлених через пошкодження об’єктів електричних мереж або їх складових внаслідок бойових дій, у період дії в Україні воєнного стану».

12. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про звільнення ТЗОВ «Спектргаз» від виконання вимог статті 39 Закону України «Про ринок природного газу».

13. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Кодексу газотранспортної системи».

14. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

15. Про недотримання ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.

16. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» (за зверненням споживача).

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифу на виробництво теплової енергії ТОВ «ТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО МАЯК ЛТД» на 2022 рік».

18. Про внесення змін до кошторису ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» на 2022 рік, затвердженого постановою НКРЕКП від 29 грудня 2021 року № 2971.

19. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 03 лютого 2021 року № 142 щодо затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ» у грудні 2020 року.

20. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у червні 2022 року.

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку купівлі гарантованим покупцем електричної енергії, виробленої з альтернативних джерел енергії».

22. Про затвердження змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора Про системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux