Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
25 жовтня 2022 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 25 жовтня 2022 року о 13:13

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 25 жовтня 2022 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕНЕРГОТРЕЙД» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії:

1) ТОВ «ДИТЯЧИЙ ЛІКУВАЛЬНО-ОЗДОРОВЧИЙ КОМПЛЕКС «МРІЯ»;

2) ТОВ «КОСТАНЗА».

3. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕЛЕКТРОСЕРВІС ЮА»;

2) ТОВ «ЕНЕРГООПОРА»;

3) ТОВ «ПАВЕР ТЕХНОЛОДЖІ»;

4) ТОВ «ТЕХЕНЕРГОГРУП»;

5) ТОВ «ФУЛ ТРЕЙД».

4. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КОСТАНЗА» ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії у межах місць провадження господарської діяльності.

5. Зняти з розгляду питання про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ПВ СОЛАР СТЕЙШН».

6. Зупинити ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ-НОВА» дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії та з виробництва електричної енергії.

7. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування природного газу».

8. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Інструкції щодо тимчасового забезпечення розподілу та постачання електричної енергії на період дії воєнного стану в Україні у прийнятих в експлуатацію багатоквартирних житлових будинках, щодо яких не завершена процедура приєднання до електричних мереж за постійною схемою».

9. Прийняти постанову НКРЕКП про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік.

10. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Тимчасового порядку дій оператора системи передачі з відновлення електричних мереж та/або їх складових внаслідок бойових дій у період дії в Україні воєнного стану».

11. Прийняти постанову НКРЕКП «Про уточнення річної замовленої потужності на 2022 рік об’єкта (об’єктів) споживача природного газу, що не є побутовим, в умовах воєнного стану».

12. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 25.10.2022).

13. Збільшити строк проведення планової перевірки ЛМКП «ЛЬВІВВОДОКАНАЛ».

14. Збільшити строк проведення планової перевірки АТ «КИЇВГАЗ».

15. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2019 року № 282».

16. Прийняти постанову НКРЕКП «Про погодження кандидатури уповноваженої особи з питань відповідності Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго».

17 Прийняти постанови НКРЕКП:

«Про погодження змін до Програми відповідності публічного акціонерного товариства «Запоріжжяобленерго»;

«Про погодження змін до Програми відповідності публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго»;

«Про погодження змін до Програми відповідності акціонерного товариства «Харківобленерго»;

«Про погодження змін до Програми відповідності відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго»;

«Про погодження змін до Програми відповідності акціонерного товариства «Хмельницькобленерго».

18. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

19. Унести зміну до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.

20. Затвердити розмір вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у вересні 2022 року.

21. Перенести розгляд питання про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринку електричної енергії в умовах воєнного стану.

За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженням, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux