Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 жовтня відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 23 жовтня 2014 року о 17:13



Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 жовтня 2014 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були прийняті рішення:

 

1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, газу (метану) вугільних родовищ за нерегульованим тарифом: 

ТОВ «ІННГАЗ» (річний обсяг постачання – 25 млн м3);

ТОВ «УКР-АЛЬЯНС ГРУП» (річний обсяг постачання – 5 млн м3).

 

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «БІОАЛЬТЕРНАТИВА» (встановлена потужність - 0,497 Гкал/год);

ДЕРЖАВНОМУ КП «ЛУЦЬКТЕПЛО» (встановлена потужність - 0,189 Гкал/год);

ТОВ «ТЕПЛЕ МІСТО» (встановлена потужність – 0,602 Гкал/год).

 

3. Видати ліцензію на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «ЧУГУЇВВОДА» (річний обсяг водопостачання - 1397200 м3; річний обсяг водовідведення -  981700 м3);

КП «БОЯРКА-ВОДОКАНАЛ» (річний обсяг водопостачання - 1356367 м3; річний обсяг водовідведення - 1223606 м3).

 

4. Видати ТОВ «РІВНЕТЕПЛОЕНЕРГО» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії (річний обсяг виробництва - 587,655 тис. Гкал; річний обсяг транспортування та постачання - 640,142 тис. Гкал).

 

5. Видати КП «КОМЕНЕРГОСЕРВІС» ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ліцензії на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії. (річний обсяг - 388,507 тис. Гкал).

 

6. Видати КП МИКОЛАЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ «СЕРВІСКОМУНЕНЕРГО» ліцензію на право провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами (річний обсяг - 103,300 тис. Гкал).

 

7. Продовжити СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ «КОЛОС» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.

 

8. Залишити без розгляду заяву ТОВ «СПЕКТРГАЗ» на видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ.

 

9. Залишити без розгляду заяву ТОВ «ЦЕНТРАЛЬНІ ТЕПЛОВІ МЕРЕЖІ» на видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії.

 

10. Установити тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням нетрадиційних та поновлюваних джерел енергії:

ТОВ «СОФТ ЕНЕРДЖІ»;

ТОВ ТД «Богуславська сільгосптехніка».

 

11. Прийняти рішення щодо можливості врахування у тарифах на передачу електричної енергії електропередавальної організації коштів на повернення поворотної фінансової допомоги для фінансування приєднання об’єктів замовника, призначених для виробництва електроенергії з використанням альтернативних джерел енергії.

 

12. Прийняти постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Тарифів на електроенергію, що відпускається населенню». Надіслати відповідну постанову НКРЕКП на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

 

13. Внести зміни до Плану діяльності НКРЕКП з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік.

 

14. Схвалити та оприлюднити на офіційному веб-сайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проект регуляторного акта – постанови НКРЕКП «Про затвердження Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем)».

 

15. Продовжити розгляд питань про:

- видачу ТОВ «КИЇВ ГРІН ЕНЕРДЖІ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії

- видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ГІДРОЗАХІД»;

- зупинення нарахування інвестиційної складової по проекту реконструкції енергоблока № 2 Трипільської  ТЕС ПАТ "Центренерго" в частині реконструкції СОУ (другого пускового комплексу);

- затвердження додаткового платежу на виконання урядового рішення на жовтень 2014 року для ПАТ "Центренерго" та ПАТ "Донбасенерго".

 


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами і розпорядженнями, оприлюднені на офіційному веб-сайті НКРЕКП та в «Інформаційному бюлетені НКРЕ», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux