Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
23 травня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 17 травня 2023 року о 21:16

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 23 травня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «М ТРИ ВІЖН УКРАЇНА».

2. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «ДНІСТРОВСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «СПЕЦЕНЕРГОГРУП».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої ПРАТ «ДМЗ».

5. Про зупинення дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданих:

1) ТОВ «ІНГУЛЕЦЬКИЙ ППК»;

2) ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РУСОЛ ЕНЕРДЖІ».

6. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 20 грудня 2019 року № 2935 (зміна місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

7. Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1797 (зміна місцезнаходження об’єкта електроенергетики).

8. Про внесення змін до постанов НКРЕКП від 23 вересня 2020 року № 1744 та від 26 травня 2021 року № 883 (зміна найменування).

9. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності зі здійснення функцій оператора ринку».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» порушення законодавства у сфері енергетики.

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2022 року № 406».

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу систем розподілу».

13. Про прийняття постанов НКРЕКП про внесення змін до постанов НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги з розподілу електричної енергії (із застосуванням стимулюючого регулювання та за методологією «Витрати+»).

14. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

15. Про недотримання ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

16. Про недотримання ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

17. Про недотримання НЕК «УКРЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії.

18. Про порушення АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

19. Про недотримання АТ «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

20. Про порушення ТОВ «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

21. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТОВ «ГАЗЕНЕРГОЦЕНТРАЛЬ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 вересня 2021 року № 1447.

22. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 214 «Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ».

23. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 14 березня 2023 року № 55-р «Про усунення порушень ДП «НАЕК «ЕНЕРГОАТОМ».

24. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

25. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки ВАТ «ТЕРНОПІЛЬОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ГРІН ЕНЕРДЖИ» з виробництва електричної енергії.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «КИЇВГАЗ» з розподілу природного газу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ОДЕСАГАЗ» з розподілу природного газу.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ДРОГОБИЧВОДОКАНАЛ» ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

31. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у квітні 2023 року.

32. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

33. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux