Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
21 червня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 15 червня 2022 року о 20:03

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 21 червня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЕФТ»;

2) ТОВ «ТЕП».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГО ХОЛДІНГ ОДЕСА»;

2) ТОВ «ТЕП».

3. Про зміну встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії КП ВМР «ВМТЕ».

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «КАМ'ЯНСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ «ДОР».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЦАВ «СТАЛКЕР».

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 30 жовтня 2018 року № 1314 (зміна найменування).

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії».

8. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з передачі електричної енергії».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про особливості зміни постачальника природного газу споживачем, що не є побутовим, в умовах воєнного стану».

10. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

11. Про недотримання АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

12. Про недотримання ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 18 лютого 2022 року № 123).

13. Про недотримання ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 18 лютого 2022 року № 125).

14. Про недотримання ТОВ «ЛЕОПОЛІСЕНЕРДЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

15. Про недотримання КП «КАМ'ЯНСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» ДОР» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

16. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 10 травня 2022 року № 471 «Про застереження щодо недопущення надалі АТ «КИЇВГАЗ» порушень вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу».

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

18. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 01 березня 2022 року № 335 «Про врегулювання деяких питань на строк запровадження (введення) воєнного стану в Україні».

19. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил роздрібного ринку електричної енергії».

20. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку встановлення (формування) тарифу на послуги з передачі електричної енергії».

21. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2021 року № 3024» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ» (ВЕС 1 черга 3 ПК, ВЕУ 375).

22. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

23. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку купівлі гарантованим покупцем електричної енергії, виробленої з альтернативних джерел енергії».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux