Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
2 червня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 30 травня 2016 року о 17:48



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 2 червня 2016 року о 10-00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Засідання Комісії буде транслюватися в прямому ефірі на офіційному веб-сайті НКРЕКП та каналі Youtube.

 

До участі в засіданні Комісії запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

Розділ перший

 

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії КП «РОКИТНЕКОМУНЕНЕРГІЯ».

 

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з  виробництва електричної енергії ТОВ «СІБЕКС».

 

3. Про внесення змін до Інвестиційної програми ліцензіата з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами ДП «НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2016 рік.

 

4. Про внесення  змін до Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами) та постачання електричної енергії за регульованим тарифом ТОВ «ДТЕК Високовольтні мережі» на 2016 рік.

 

5. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом:

ТОВ «ДТЕК ВИСОКОВОЛЬТНІ МЕРЕЖІ»;

ВАТ «Тернопільобленерго».

 

6. Про розгляд результатів планової перевірки Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з оптового постачання електричної енергії ДП «ЕНЕРГОРИНОК».

 

7. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії і Умов та правил (ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії  ПрАТ  «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕПЛОЕЛЕКТРОЦЕНТРАЛЬ».

 

8. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «ЧЕРВОНОГРАДВОДОКАНАЛ»;

МКП «ХМЕЛЬНИЦЬКВОДОКАНАЛ».

 

9. Про розгляд результатів планової перевірки Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ:

ПАТ «КРИВОРІЖГАЗ»;

ПАТ «МИКОЛАЇВГАЗ».

 

10. Про внесення змін до протокольного рішення № 3 засідання НКРЕКП, яке проводилось у формі відкритого слухання (витяг з протоколу від 21.04.2016 № 19).

 

11. Про коригування тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії ТЕЦ.

 

12. Про виконання протокольного рішення № 7 засідання НКРЕКП (витяг з протоколу від 03.03.2016 № 10) щодо результатів роботи ліцензіатів з виробництва електричної енергії на ТЕЦ у ІІ півріччі 2015 року.

 

13. Про схвалення інвестиційних програм з централізованого водопостачання та водовідведення.

 

14. Про схвалення проекту постанови «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868».

 

15. Про схвалення проекту постанови «Про внесення змін до постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

 

16. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

17. Про схвалення інвестиційних програм ліцензіатам, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання.

 

Розділ другий. Різне


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux