Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
17 серпня відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 11 серпня 2017 року о 16:20



 

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 17 серпня 2017 року о 10-00 відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал).

 

Онлайн-трансляція засідання НКРЕКП відбудеться на офіційному веб-сайті Регулятора та каналі Youtube.

 

Онлайн-реєстрація проводиться на офіційному веб-сайті Регулятора в розділі «Реєстрація онлайн».

 

До участі в засіданні НКРЕКП запрошуються представники засобів масової інформації та громадськості.

 

Питання порядку денного:

 

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «АРГО ТРЕЙДІНГ»;

ТОВ «ЕК «ЕНЕРГОМАКС».

 

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії:

ТОВ «ЕНЕРСВІТ»;

ТОВ «МЕГАЕНЕРГО ПОСТАЧ»;

ТОВ «ЕНЕРГУМ».

 

3. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії магістральними та міждержавними електричними мережами».

 

4. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про затвердження Правил врегулювання спорів, які виникають між суб’єктами господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг».

 

5. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію, та надбавки до «зелених» тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб’єктів господарювання» (з 01 жовтня 2017 року);

«Про встановлення «зелених» тарифів на електричну енергію для приватних домогосподарств» (з 01 жовтня 2017 року).

 

6. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 31 липня 2017 року № 982 «Про алгоритм перерахування коштів на серпень 2017 року».

 

7. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 16 червня 2016 року № 1141» щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Кривбасводоканал».

 

8. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 26 листопада 2015 року № 2868» щодо встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) КП «Кривбасводоканал».

 

9. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатам з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «Павлоградське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Павлоградської міської ради;

КП «Міськтепловоденергія» м. Кам’янець-Подільський).

 

10. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатам з централізованого водопостачання та водовідведення:

КП «Водоканал» Мелітопольської міської ради Запорізької області;

КП «Кривбасводоканал»;

КП «БАХМУТ-ВОДА».

 

11. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії і Умов та Правил (Ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

12. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та з постачання теплової енергії ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

13. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з передачі електричної енергії місцевими (локальними) електричними мережами і Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом ПАТ «КИЇВЕНЕРГО».

 

14. Про результати позапланової виїзної перевірки виконання ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» рішення НКРЕКП, а саме постанови НКРЕКП від 04 квітня 2017 року № 471 «Про накладення штрафу на ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» за ухилення від виконання рішення НКРЕКП та необхідність виконання постанови НКРЕКП від 29 грудня 2016 року № 2453».

 

15. Про порушення Умов та Правил здійснення підприємницької діяльності з виробництва електричної енергії і Умов та Правил (Ліцензійних умов) провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, ТЕС, АЕС, когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО».

 

16. Про порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО».

 

17. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про скасування постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 31 січня 2017 року № 148». 

 

18. Про прийняття постанови «Про затвердження Порядку розрахунку суми компенсації втрат ліцензіатів з постачання електричної енергії за регульованим тарифом від постачання електроенергії населенню».

 

19. Про схвалення проектів постанов НКРЕКП щодо інвестиційних програм на 2017 рік ліцензіатів, що провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії (крім діяльності з виробництва теплової енергії на теплоелектроцентралях, теплоелектростанціях, атомних електростанціях і когенераційних установках та установках з використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії), її транспортування магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання.

20. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Порядку формування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води».

 

21. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Процедури встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання».

 

22. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Процедури встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води». 

 

23. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Порядку формування тарифів на транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами на принципах стимулюючого регулювання». 

 

24. Про схвалення проекту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження змін до Процедури встановлення тарифів на транспортування теплової енергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами на принципах стимулюючого регулювання». 

 

25. Про схвалення проекту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 09 грудня 2016 року  № 2156» щодо перегляду тарифу на відпуск електричної та виробництво теплової енергії, вироблених на атомних електростанціях, та внесення змін до Інвестиційної програми ДП «НАЕК «Енергоатом» на 2017 рік з 01 жовтня 2017 року.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux