Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
16 травня 2023 року відбулось засідання НКРЕКП
Опубліковано 16 травня 2023 року о 12:47

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 16 травня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання, на якому були ухвалені рішення:


1. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГАРАНТОВАНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК;

2) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА АСОЦІАЦІЯ»;

3) ТОВ «МГ БІЗНЕС ГРУП».

2. Видати ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА АСОЦІАЦІЯ»;

2) ТОВ «СХІДГАЗ ТРЕЙД».

3. Перенести розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЛАДУС».

4. Анулювати ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, видану ТОВ «АГРОТІС ЕНЕРГІЯ».

5. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2023 – 2032 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ».

6. Схвалити проєкт постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газосховищ на 2023 – 2032 роки Оператора газосховищ АТ «УКРТРАНСГАЗ».

7. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті, з метою одержання зауважень і пропозицій, проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанову НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

8. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

9. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

10. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» щодо недопущення надалі порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

11. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ТИСМЕНИЦЯГАЗ» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

12. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

13. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

14. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

15. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

16. Застерегти ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС» щодо недопущення надалі порушення Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

17. Унести зміну до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 743 «Про накладення штрафу на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання».

18. Провести позапланову виїзну перевірку АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» (за зверненням юридичних осіб).

19. Визнати такою, що втратила чинність, постанову НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 222 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «РІВНЕГАЗ».

20. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО».

21. Збільшити строк проведення планової перевірки АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

22. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПЕКТ-ЕНЕРГО ПЛЮС».


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами та розпорядженнями, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux