Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
16 травня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 10 травня 2023 року о 18:05

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 16 травня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ГАРАНТОВАНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК;

2) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА АСОЦІАЦІЯ»;

3) ТОВ «МГ БІЗНЕС ГРУП».

2. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА АСОЦІАЦІЯ»;

2) ТОВ «СХІДГАЗ ТРЕЙД».

3. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ЛАДУС».

4. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «АГРОТІС ЕНЕРГІЯ».

5. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2023 – 2032 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ».

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газосховищ на 2023 – 2032 роки Оператора газосховищ АТ «УКРТРАНСГАЗ».

7. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Кодексу комерційного обліку електричної енергії».

8. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

9. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

10. Про порушення ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

11. Про порушення АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «ТИСМЕНИЦЯГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

12. Про порушення КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

13. Про недотримання КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

14. Про недотримання КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

15. Про недотримання ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

16. Про порушення ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СМІЛАЕНЕРГОПРОМТРАНС» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

17. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 743 «Про накладення штрафу на ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання».

18. Про проведення позапланової виїзної перевірки АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» (за зверненням юридичних осіб).

19. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 222 «Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «РІВНЕГАЗ».

20. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКРЕНЕРГО».

21. Про збільшення строку проведення планової перевірки АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».

22. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РЕСПЕКТ-ЕНЕРГО ПЛЮС».



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux