Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
10 січня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 04 січня 2023 року о 19:02

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 10 січня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:


1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ДАЛМЕКС ЕНЕРДЖИ»;

2) ТОВ «КОМФОРТ ГАЗ ПОСТАЧ».


2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ТзОВ «ЕНЕРГОАЛЬЯНС ТРЕЙД».


3. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».


4. Про розгляд питання щодо видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії ПОКВПТГ «ПОЛТАВАТЕПЛОЕНЕРГО».


5. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.


6. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення планів розвитку систем розподілу на 2023 – 2027 роки:

1) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

2) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».


7. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про схвалення інвестиційних програм з розподілу електричної енергії на 2023 рік:

1) ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО»;

2) ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО».


8. Про прийняття постанови НКРЕКП про відмову у включенні ПРАТ «КРЕМЕНЧУКГАЗ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб’єктів ринку природного газу.


9. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.


10. Про недотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.


11. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії.


12. Про недотримання ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.


13. Про недотримання АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.


14. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ» (планова перевірка).


15. Про анулювання ліцензії ТЗОВ НВП «ЕНЕРГІЯ-НОВОЯВОРІВСЬК» на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії.


16. Про анулювання ліцензії з постачання природного газу, виданої ТЗОВ НВП «ЕНЕРГІЯ-НОВОЯВОРІВСЬК», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 18 вересня 2018 року № 1006.


17. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 68-р («Про усунення порушень ТОВ «ЗАПОРІЖЖЯЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ»).


18. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 73-р («Про усунення порушень ПРАТ «ХАРКІВЕНЕРГОЗБУТ»).


19. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 13 вересня 2022 року № 66-р («Про усунення порушень ТОВ «ВЕЗ»).


20. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 09 вересня 2021 року № 1512 («Про накладення штрафу на ТОВ «ГАЗПОСТАЧСЕРВІС» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу та здійснення заходів державного регулювання»).


21. Про внесення зміни до розпорядження НКРЕКП від 06 грудня 2022 року № 117-р («Про усунення порушень АТ «ЖИТОМИРГАЗ»).


22. Про проведення позапланових виїзних перевірок (за зверненнями споживачів, щодо недотримання ОСР графіків відключень):

1) ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»;

2) ПРАТ «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

3) ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

4) ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

5) АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»;

6) АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО»;

7) АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО»;

8) АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО».


23. Про проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (щодо виконання ліцензіатом вимог розпорядження НКРЕКП).


24. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями споживачів).


25. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» (щодо перевірки достовірності наданих Регулятору даних у звітності або в інших документах).


26. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» (за зверненням замовника послуги з приєднання).


27. Про проведення позапланових невиїзних перевірок ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненнями замовників послуги з приєднання).


28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».


29. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ПІВДЕННО-ЗАХІДНІ ТЕПЛОМЕРЕЖІ» з постачання електричної енергії споживачу.


30. Про збільшення строку проведення планової перевірки КП «ПІВДЕННО-ЗАХІДНІ ТЕПЛОМЕРЕЖІ» з виробництва теплової енергії.


31. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності).


32. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «НАК «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ» з постачання природного газу.


33. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 10 листопада 2022 року № 1431 («Про проведення позапланової невиїзної перевірки ТОВ «СМАРТ ГРІД УКРАЇНА»).


34. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 березня 2022 року № 335 («Про врегулювання деяких питань на строк запровадження (введення) воєнного стану в Україні»).


35. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


36. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у жовтні 2022 року.


37. Про затвердження розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг у листопаді 2022 року.


38. Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332 «Про забезпечення стабільного функціонування ринку електричної енергії, у тому числі фінансового стану учасників ринку електричної енергії на період дії в Україні воєнного стану».



Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux