Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
08 червня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 02 червня 2023 року о 20:25

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 08 червня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

1) ТОВ «ЄВРОГАЗПЛЮС»;

2) ТОВ «ОстФерт»;

3) ТОВ «СЄВАС».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії СТОВ «ХЛІБОРОБ».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «БХК»;

2) ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ+»;

3) ТОВ «ЮЕНЕРДЖІС».

4. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності зі зберігання енергії ТОВ «БУДПАУЕР».

5. Про відновлення дії ліцензії з постачання природного газу ТОВ «ГАЗКОМПОСТ» та внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 721.

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми НЕК «УКРЕНЕРГО» на 2023 рік.

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2022 рік.

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Тимчасового порядку дій оператора системи передачі з відновлення електричних мереж та/або їх складових, пошкоджених внаслідок бойових дій, у період дії в Україні воєнного стану».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газотранспортної системи на 2023 – 2032 роки Оператора газотранспортної системи ТОВ «ОПЕРАТОР ГАЗОТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ УКРАЇНИ».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Плану розвитку газосховищ на 2023 – 2032 роки Оператора газосховищ АТ «УКРТРАНСГАЗ».

11. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП щодо сприяння розвитку виробництва біометану».

12. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Тимчасового порядку визначення обсягів купівлі електричної енергії на ринку електричної енергії електропостачальниками та операторами систем розподілу на перехідний період».

13. Про недотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

14. Про недотримання АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

15. Про недотримання ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання ТОВ «ТОРГОВА ЕЛЕКТРИЧНА КОМПАНІЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

17. Про недотримання ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНЕ ПАРТНЕРСТВО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

18. Про недотримання ТОВ «ЕНЕРГУМ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про анулювання ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ЕРНЕРІНГ», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 06 вересня 2019 року № 1827.

20. Про порушення ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

21. Про недотримання ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

22. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 01 лютого 2022 року № 227 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ»).

23. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 03 листопада 2021 року № 1988 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ПОЛТАВАГАЗ»).

24. Про проведення позапланової невиїзної перевірки АТ «СУМИОБЛЕНЕРГО» (за заявою замовника послуги з приєднання).

25. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВОБЛГАЗ» (виконання розпорядження НКРЕКП від 24 січня.2023 року № 20-р «Про усунення порушень АТ «КИЇВОБЛГАЗ»).

26. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

27. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «КІРОВОГРАДГАЗ» з розподілу природного газу.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «РІВНЕГАЗ» з розподілу природного газу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ» з розподілу природного газу.

30. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Порядку контролю за дотриманням ліцензіатами, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, законодавства у відповідних сферах та ліцензійних умов».

31. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про встановлення граничних цін на ринку «на добу наперед», внутрішньодобовому ринку та балансуючому ринку».

32. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».

33. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.

34. Про врегулювання актуальних питань забезпечення безпеки постачання та запобігання надзвичайної ситуації в енергетичній системі України.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux