Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
07 березня 2023 року відбулося засідання НКРЕКП
Опубліковано 07 березня 2023 року о 14:37

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 07 березня 2023 року відбулося засідання Комісії у формі відкритого слухання на якому були ухвалені рішення:

1. Видати ТОВ «НВК «Прогрес» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

2. Унести зміни до встановленої потужності електрогенеруючого обладнання ліцензіату з виробництва електричної енергії ТОВ «КРЕМЕНЧУЦЬКА ТЕЦ».

3. Зупинити КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2» дії ліцензій на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, з постачання електричної енергії споживачу та з виробництва теплової енергії, на підставі заяв ліцензіата строком до 07 вересня 2023 року (включно).

4. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 20.09.2022 № 1169 «Про зупинення дії ліцензії з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ ФІРМІ «ГРІЛЬ», а саме цифри та слово «20 березня» замінити цифрами та словом «21 вересня».

5. Зупинити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОККО-РЕСУРС» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, на підставі заяви ліцензіата строком до 07 вересня 2023 року (включно).

6. Зупинити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОККО-РЕСУРС» дію ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, на підставі заяви ліцензіата строком до 07 вересня 2023 року (включно).

7. Відмовити ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «РОЗУМНІ ЕНЕРГЕТИЧНІ СИСТЕМИ» РІ ГРУП» у видачі ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу у зв’язку з невідповідністю здобувача ліцензії ліцензійним умовам, встановленим для провадження виду господарської діяльності, зазначеного в заяві про отримання ліцензії.

8. Анулювати ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ НАУКОВОВИРОБНИЧОМУ КОМПЛЕКСУ «ПРОГРЕС» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, видану відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, від 25 січня 2019 року № 61.

9. Прийняти постанову НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 350».

10. Видати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СІНК ЕНЕРДЖІ» ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

11. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності у сфері теплопостачання».

12. Перенести розгляд питання про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

13. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» на 2023 – 2027 роки».

14. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА «КРАМАТОРСЬКИЙ ВОДОКАНАЛ» на 2023 рік».

15. Застерегти АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Застерегти ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

18. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХМЕЛЬНИЦЬКОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 07.02.2023).

19. Накласти штраф на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (більш детальну інформацію дивитися в матеріалах засідання за 07.02.2023).

20. Застерегти ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Застерегти КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ щодо недопущення надалі порушень Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

22. Визнати такою, що втратила чинність, постанова НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 231 («Про проведення позапланової виїзної перевірки ПРАТ «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО»).

23. Визнати такими, що втратили чинність, постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 236 та від 14 лютого 2023 року № 288 («Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЧЕРНІВЦІОБЛЕНЕРГО»).

24. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 07 лютого 2023 року № 227 («Про накладення штрафу на КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ЧЕРКАСИВОДОКАНАЛ» ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, здійснення заходу державного регулювання»).

25. Унести зміни до постанови НКРЕКП від 15 лютого 2023 року № 297 («Про застереження ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» щодо недопущення надалі недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії»).

26. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу (за заявою ліцензіата).

27. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу (за заявою ліцензіата).

28. Провести позапланову виїзну перевірку ТОВ «CК ЕНЕРДЖІ ГРУП» (за зверненням споживача).

29. Провести позапланову виїзну перевірку ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» (за зверненням споживача).

30. Збільшити строк проведення планової перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

31. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «БІЛОЦЕРКІВВОДА» з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

32. Збільшити строк проведення планової перевірки ТОВ «ТЕРНОПІЛЬОБЛГАЗ» з постачання природного газу.

33. Збільшити строк проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

34. Схвалити та оприлюднити на офіційному вебсайті НКРЕКП з метою одержання зауважень і пропозицій проєкт рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП».

35. Унести зміни до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку, затвердженого постановою НКРЕКП від 27 червня 2019 року № 1247.


За результатами цього засідання рішення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, будуть оформлені постановами, оприлюднені на офіційному вебсайті та в «Інформаційному бюлетені НКРЕКП», а також розміщені в Системі інформаційно-правового забезпечення «Ліга:Закон» та Юридичній інформаційно-пошуковій системі «Законодавство».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux