Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
06 вересня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 31 серпня 2022 року о 20:20

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 06 вересня 2022 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.

Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу:

ТОВ «ДНІПРОЕНЕРГОЗБУТ»;

ТОВ «Енерговсесвіт»;

ТОВ «СВІФТ ЕНЕРДЖИ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТЗОВ ПВП «УКРЛІСЕКСПОРТ».

3. Про видачу ліцензій на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

ТОВ «ІТ ЕНЕРГІЯ»;

ТОВ «СВІФТ ЕНЕРДЖИ».

4. Про уточнення місця провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «ГРІНТЕКО СЕС».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ».

6. Про продовження строку зупинення дії ліцензій, виданих КП «ОДЕСЬКА ТЕЦ-2».

7. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332» (щодо особливостей діяльності операторів систем розподілу, яким встановлено тарифи на послуги з розподілу електричної енергії із застосуванням стимулюючого регулювання, в умовах воєнного стану в Україні).

8. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо включення ДП «КИЇВГАЗЕНЕРДЖИ», ТОВ «КИЇВОБЛГАЗ ЗБУТ», ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» до Реєстру підприємств, які беруть участь у процедурі врегулювання заборгованості суб`єктів ринку природного газу.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про постачання природного газу побутовим споживачам на умовах базової річної пропозиції».

10. Про прийняття постанов НКРЕКП щодо схвалення змін до інвестиційних програм на 2022 рік:

КП «ВІННИЦЯОБЛВОДОКАНАЛ»;

КП «КРЕМЕНЧУКВОДОКАНАЛ» КРЕМЕНЧУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КРЕМЕНЧУЦЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

11. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 12.08.2022 № 220).

12. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 12.08.2022 № 221).

13. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 12.08.2022 № 222).

14. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 12.08.2022 № 223).

15. Про недотримання ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 12.08.2022 № 224).

16. Про недотримання АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

17. Про недотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 10.08.2022 № 212).

18. Про недотримання АТ «ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії (розгляд акта від 10.08.2022 № 213).

19. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

20. Про недотримання АТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

21. Про недотримання ТОВ «ДНІПРОВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

22. Про недотримання ТОВ «ЖОЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

23. Про недотримання ТОВ «ЗАКАРПАТТЯЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

24. Про недотримання ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

25. Про недотримання ТОВ «КИЇВСЬКІ ЕНЕРГЕТИЧНІ ПОСЛУГИ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

26. Про недотримання ТОВ «КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

27. Про недотримання ТОВ «ООЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

28. Про недотримання ТОВ «ПРИКАРПАТЕНЕРГОТРЕЙД» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

29. Про недотримання ТОВ «РОЕК» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

30. Про недотримання ТОВ «ТЕРНОПІЛЬЕЛЕКТРОПОСТАЧ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

31. Про проведення позапланових невиїзних перевірок АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» (за зверненнями споживачів).

32. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЛЬВІВГАЗ» (за зверненням гр. Гавалек М. М.).

33. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу АТ «ЛЬВІВГАЗ» (за зверненням гр. Галаджун М. Р.).

34. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 01 березня 2022 року № 335 «Про врегулювання деяких питань на строк запровадження (введення) воєнного стану в Україні».

35. Про прийняття постанов НКРЕКП:

«Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАХІД ТЕХНОЛОДЖІ ГРУП»;

«Про внесення змін до додатка до постанови НКРЕКП від 30 грудня 2021 року № 3024» (у частині встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «ЗАХІД ТЕХНОЛОДЖІ ГРУП» (Виробничий об’єкт електрогенераторна (когенераційна) установка для виробництва електричної енергії Львівська обл. (інформація з обмеженим доступом)).

36. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до постанови НКРЕКП від 26 квітня 2019 року № 641».

37. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до Правил ринку».


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux