Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
05 липня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 29 червня 2023 року о 19:55

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 05 липня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ГЛОБАЛ СОФТ УКРАЇНА».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу:

1) ТОВ «ЕК «ПРОСО»;

2) ТОВ «РЕС» РІ ГРУП»;

3) ТОВ «СИСТЕМИ ЕНЕРГОПОСТАЧАННЯ».

3. Про відновлення дії ліцензії з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «ЕНЕРГОПРОМ ТРЕЙД» та внесення змін до постанови НКРЕКП від 25 квітня 2023 року № 724.

4. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої КП «ЧЕРНІВЕЦЬКЕ ТРОЛЕЙБУСНЕ УПРАВЛІННЯ».

5. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми з розподілу електричної енергії ДПЕМ ПРАТ «АТОМСЕРВІС» на 2023 рік».

6. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програм АТ «МИКОЛАЇВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

7. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 28 лютого 2023 року № 356» щодо внесення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» на 2023 рік.

8. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про схвалення змін до Інвестиційної програми ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» на 2022 рік».

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення АТ «Українська залізниця» порушення законодавства у сфері енергетики». 

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 25 лютого 2022 року № 332».

11. Про внесення зміни до Порядку визначення регуляторної бази активів суб’єктів природних монополій у сфері електроенергетики» (зміни до постанови НКРЕКП від 11.07.2013 № 899).

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» на 2023 – 2027 роки».

13. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МІСЬКТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ» на 2023 рік».

14. Про недотримання ПРАТ «ЛЬВІВОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

15. Про недотримання ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання НЕК «УКРЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії (розгляд Акта планової перевірки).

17. Про недотримання НЕК «УКРЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з передачі електричної енергії (розгляд Акта позапланової виїзної перевірки).

18. Про недотримання ДП «КАЛУСЬКА ТЕЦ-НОВА» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про порушення АТ «КИЇВОБЛГАЗ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу.

20. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ ПУЛЬС», та визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 29 листопада 2022 року № 1572.

21. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з перепродажу електричної енергії (трейдерської діяльності), виданої ТОВ «ЕНЕРГОПРОСПЕКТ», та визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 23 листопада 2022 року № 1521.

22. Про анулювання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії, виданої ТОВ «МІДБОР», та внесення змін до постанови НКРЕКП від 11 листопада 2020 року № 2080.

23. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 26 травня 2021 року № 860 «Про накладення штрафу на ПАТ «ЗАПОРІЖЖЯОБЛЕНЕРГО» за порушення вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

24. Про внесення зміни до постанови НКРЕКП від 02 червня 2023 року № 1009 «Про накладення штрафу на ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» за недотримання вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії та здійснення заходів державного регулювання».

25. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 20 грудня 2022 року № 1771 «Про проведення позапланової невиїзної перевірки НЕК «УКРЕНЕРГО».

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «КИЇВОБЛГАЗ» з розподілу природного газу (за зверненнями фізичних осіб). 

27. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» з розподілу електричної енергії.

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання електричної енергії споживачу.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «КІРОВОГРАДСЬКА ОБЛАСНА ЕК» з постачання природного газу.

30. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання електричної енергії споживачу.

31. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЗАКАРПАТГАЗ ЗБУТ» з постачання природного газу.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» з виробництва електричної енергії.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» з виробництва теплової енергії.

34. Про збільшення строку проведення планової перевірки ТОВ «ТЕОФІПОЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» з постачання електричної енергії споживачу.

35. Про внесення змін до Плану здійснення заходів державного контролю суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, на 2023 рік.

36. Про затвердження Змін до деяких постанов НКРЕКП у частині коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої постачальниками універсальних послуг.

37. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux