Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
02 травня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП
Опубліковано 26 квітня 2023 року о 21:28

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє, що 02 травня 2023 року відбудеться засідання НКРЕКП у формі відкритого слухання.


Питання порядку денного:

1. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії ТОВ «АВУ ГРІН ЕНЕРДЖІ».

2. Про видачу ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу ФГ «СВІТ М’ЯСА».

3. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу, виданої ДП «ІНФОТЕХ».

4. Про зупинення частково дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, виданої ТОВ «ПОДІЛЬСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ».

5. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу, виданої ТОВ «ТАНДЕМ 2006».

6. Про зупинення дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, виданої КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ТЕРНОПІЛЬМІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

7. Про внесення зміни до додатка до постанови НКРЕКП від 30 серпня 2019 року № 1797 (зміна місцезнаходження об’єктів електроенергетики).

8. Про врегулювання невідкладних питань діяльності суб’єктів господарювання на ринках електричної енергії та природного газу в умовах воєнного стану.

9. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про припинення АТ «ДТЕК ОДЕСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» порушення законодавства у сфері енергетики».

10. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення змін до постанови НКРЕКП від 26 березня 2022 року № 352».

11. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Плану розвитку ДЕРЖАВНОГО МІЖРАЙОННОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС» на 2023 – 2027 роки».

12. Про схвалення проєкту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми ДЕРЖАВНОГО МІЖРАЙОННОГО ПІДПРИЄМСТВА ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА «ДНІПРО-ЗАХІДНИЙ ДОНБАС» на 2023 рік».

13. Про схвалення проєктів постанов НКРЕКП про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення:

1) КП БРОВАРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ БРОВАРСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ «БРОВАРИТЕПЛОВОДОЕНЕРГІЯ»;

2) КП «НІКОПОЛЬСЬКЕ ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ ВОДОПРОВІДНО-КАНАЛІЗАЦІЙНОГО ГОСПОДАРСТВА» НІКОПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

14. Про недотримання ПрАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ РЕГІОНАЛЬНІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

15. Про недотримання АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з розподілу електричної енергії.

16. Про недотримання ТОВ «ЗАХІД АГРОЕНЕРГОІНВЕСТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

17. Про недотримання ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

18. Про недотримання ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

19. Про порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКЕНЕРГОЗБУТ».

20. Про недотримання ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії та порушень Ліцензійних умов з виробництва електричної енергії.

21. Про порушення ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

22. Про недотримання ЛМКП «ЛЬВІВТЕПЛОЕНЕРГО» вимог нормативно-правових актів, що регулюють функціонування ринку електричної енергії, та порушення Ліцензійних умов з постачання електричної енергії споживачу.

23. Про порушення ТОВ «ІНФОКС» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

24. Про порушення КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» Ліцензійних умов з виробництва теплової енергії.

25. Про визнання такою, що втратила чинність, постанови НКРЕКП від 23 листопада 2022 року № 1541 Про проведення позапланової невиїзної перевірки ПРАТ «ДТЕК КИЇВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ»).

26. Про проведення позапланової виїзної перевірки ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» (за заявою ліцензіата).

27. Про проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЧЕРНІГІВГАЗ» (за зверненням ПрАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла»).

28. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» з виробництва теплової енергії.

29. Про збільшення строку проведення планової перевірки ПРАТ «БІЛОЦЕРКІВСЬКА ТЕЦ» з виробництва електричної енергії.

30. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

31. Про збільшення строку проведення позапланової виїзної перевірки АТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО» з розподілу електричної енергії.

32. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ВІННИЦЯГАЗ» з розподілу природного газу.

33. Про збільшення строку проведення планової перевірки АТ «ЧЕРНІВЦІГАЗ» з розподілу природного газу.

34. Про схвалення проєкту рішення, що має ознаки регуляторного акта, – постанови НКРЕКП «Про внесення змін до Порядку розслідування порушень законодавства щодо функціонування ринків електричної енергії та природного газу».

35. Про коригування розміру вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії, наданої ДП «ГАРАНТОВАНИЙ ПОКУПЕЦЬ».

36. Про прийняття постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до деяких постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг».

37. Про затвердження Змін до Переліку поточних рахунків із спеціальним режимом використання електропостачальників, оператора системи передачі та оператора ринку.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux